Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Psychoterapie • 900 Kč
Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolíZkušenosti
O mně
Jsem psychoterapeutka a sociální pedagožka. V rámci magisterského studia na Ostravské univerzitě mám státnice z vývojové a aplikované psychologie. Tém...
Specializace
- psychoterapie
Psychoterapie
Školní 68/26, Havířov
900 Kč
Psychoterapie - Mgr. Kateřina Plaskurová
Václav
K paní Plaskurové docházím zhruba půl roku. Je velmi empatická, přátelská, vždy dobře naladěná, ordinace je hezká a cítím se v její přítomnosti dobře, což je pro mě základ pro to, ať se můžeme věnovat tomu, proč na terapii chodím.
Pomoc jsem vyhledal, protože mi zrovna nešly partnerské vztahy. A nejen ty. Postupně se o sobě dozvídám nové věci anebo získávám jiný pohled na ty již známé. Od začátku sezení vidím, že dělám malé kroky správným směrem a cítím, že se věci zlepšují.
Paní Plaskurová je vždy skvěle připravena a dokáže k sezením vnést i něco navíc. Ať už zajímavé články k tématům, která probíráme, nebo různé dotazníky a formuláře, které doma vyplním, a poté se jim věnujeme.
Benefit je i klidná oblast a pohodové parkování. Mohu vřele doporučit.
Martina
Před návštěvou u paní Kateřiny jsem cca půl roku trpěla panickými atakami a úzkostmi. Postupně jsem chodila ke dvěma jiným terapeutům a až paní Mgr. Plaskurová mi dokázala pomoct. Konečně jsem u někoho viděla opravdový zájem mi pomoct a začala jsem chodit na intenzivní terapii, což konečně mělo výsledky a můj stav se začal zlepšovat. Dokonce se mnou absolvovala online sezení, při kterém jsem prožívala panickou ataku a pomohla mi ji zvládnout. Jsem s terapiemi naprosto spokojená, paní Plaskurová je empatická, milá, přátelská. Má moc pěknou "ordinaci" s příjemnou atmosférou. Mohu jedině doporučit :-)
D.
Terapii jsem zkusila po dlouhém zvažování a díky značné finanční podpoře z projektu VZP. Ona to totiž není levná záležitost, navíc byla terapie zdražena o 100 Kč, což bylo vysvětleno a důvody jsou pochopitelné. Zpětně hodnotím, že se tato investice zhodnotila mnohonásobně a jak už to tak bývá, čím dříve s terapii člověk začne, tím lépe.
Mgr. Plaskurová je chápavá, profesionální a příjemná terapeutka. Vždy nejdříve pečlivě naslouchá, a potom cílenými dotazy pomáhá najít jiný pohled na věc či cestu, jak věc konečně uzavřít. Cítím se nyní o dost lépe než před půl rokem, získávám zpátky nadhled, mám lepší náladu a nabírám lehkost bytí a žití. Mgr. Plaskurovou proto velmi doporučuji. Pro úplnost uvedu, že prostory jsou příjemné, dobře dostupné MHD i autem (je tam parkoviště), na sms odpovídá obratem.
Veronika P.
S psychoterapií jsem nadmíru spokojená. Paní Mgr. Kateřina Plaskurová je velmi empatická a chápavá. Vždy dokáže podpořit a dívat se na věci i z jiného úhlu pohledu a vytěžit z různých situací to dobré. Po každém sezení jsem velmi uklidněná a cítím, že jsem vždy o krůček dál správným směrem. V terapii budu dál pokračovat.
Klára
Mgr. Plaskurová je velmi empatická, chápavá, umí ukázat jiný pohled na věc a naznačit lepší směr kudy se vydat. Moc mi pomohla za velmi krátkou dobu. Díky ní si člověk uvědomí, co je v životě důležité. Vždy umí vysvětlit pozitivní stránku problémů a učí jak a proč se nepoddat černým scénářům. Ukázala mi jak pracovat sama se sebou, jak vnímat a chápat své tělo.
Terapie jsou klidné, atmosféra velmi příjemná. Neměla jsem problém se otevřít, neboť jsem cítila pochopení ze strany Mgr. Plaskurové.
Paní magistra byla vždy skvěle připravená na terapii a byla nápomocná, když jsem to nejvíce potřebovala. Vždy příjemný, vstřícný a podporující přístup. Nemůžu nic vytknout.
O mně
Specializace
- psychoterapie
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.