Před rodičovskou dovolenou jsem pracovala jako vedoucí fyzioterapeutka ve větším zdravotnickém zařízení, se specializací na bolest zad a krční páteře. Při své práci ráda využívám mechanickou diagnostiku a terapii dle Robina Mckenzie (MDT), měkké a mobilizační techniky a tejpování.
Více O mně

• Fyzioterapie

• Rehabilitační léčba některých druhů funkční sterility metodou L. Mojžíšové

Ordinace

Výjimečně profesionální a empatický přístup. Pí Lorencová stanovila správnou dianózu (na rozdíl od dvou lékařů) a doporučila jednoduché a účinné cvičení. Bolesti tak začaly ustupovat již po první návštěvě a po několika týdnech bylo vše zase OK.

• Fyzioterapie U Císařského pluku Vstupní fyzioterapie- vyšetření a terapie 90 minut  •

Nesmirne mila a operativni pani doktorka, vsechno vysvetli, je trpeliva a jeji rady jsou ucinne. Doporucuju

• Fyzioterapie U Císařského pluku Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut  •

Profesionální a příjemný přístup.
    Rychlé objednání.

Děkuji.

Ochotná, fyzio po třech návštěvách s velmi dobrým účinkem.

Děkuji za recenzi.

• Slečna byla moc příjemná a léčba vypadá, že mi pomůže.

Děkuji.

příjemné, profesionální, poctivé, celková spokojenost

• I

Skvělý a milý přístup, promptní řešení příčiny bolesti, pomoc hned od první vteřiny, účinné praktiky a skvělé typy na domácí cvičení. Doporučuji všemi deseti, moc děkuji za pomoc s kompletně zaseklým krkem.

Děkuji za milou recenzi.

Moc milá, trpělivá, vysvětlí a hlavně mi okamžitě pomohla.

Děkuji za milou recenzi.

• T

Se vsim jsem byl spokojeny a tesim se na dalsi terapii :)

Děkuji za recenzi.

• Příjemné prostředí, velmi empaticka odbornice těším se na příští návštěvu, čekací doba není dlouhá.

Děkuji za vaši recenci.