MUDr. Kateřina Henčlová

Neurolog Více

Česká Lípa 1 adresa

Odborný lékař dětský neurolog

Liberecká 3086, Česká Lípa 47001

K paní Henčlove jsme chodili 8let syn má DS a tak jsme nechtěli měnit doktora nemá rád nové věci a lidi. V čekárně jsme čekali vždy hodinu a víc. Vyšetření vždy trvalo cca 5 min, svléknout a obléknout nikdy žádné jiné vyšetření neproběhlo. Paní doktorka má arogantní chování. A Rhb co nám psala nám může napsat i praktický lékař. Takže tam ani chodit nemusíme....

• Odborný lékař dětský neurolog Jiný  •

• R

Pani Henclova je aronfantni od zacatku nic nevysvetli .
    Syna poradne nevysetri jen prohlidne rychle
    A neposloucha nas
    Zacne po nas rvat jeste ze prechazima jinam jeji pristup hrozny

• jiné místo Jiný  •

Paní doktorka Henčlová,je skvělá sice už jí od 18ti let nemám ale když jsem ležela v RBK na neurologii tak přijela až z České Lipy aby mi udělala lumbalni punkci jako malou mě léčila na epilepsii a teď nemám po epilepsii ani památku.

• Začaly jsme k doktorce chodit před 4 měsíci. Hned nás poslala na vyšetření, rezonanci a ikdyž je dceři rok a čtvrt, tak jsem s tím neměla žádný problém, protože chci pro svoji holčičku jen to nejlepší a vědět vše. S paní doktorkou jsme v kontaktu, vše dobře vysvětlí, vyhovuje mi, když je potřeba a já jsem za to ráda. Je to doktorka na svém místě a rozhodně ví co dělá a pomáhá. Vřele doporučuji.

• A

Doktorku velmi doporučuji, nevím jaký mají názor ostatní, ale určitě mi přijde, že všemu rozumí. Když jsem na tom nebyla nejlépe a moje mamka se mohla zbláznit, vzala si jí k sobě a promluvily si o tom. Na závěr jsem po 5-ti letech (můžu to nazvat) zdravá. Takže paní doktorku vřele doporučuji.

• S

Absolutně arogantní doktorka. Jen přijdu do ordinace ani nepozdraví a hned na mě začne řvát. Posuzuje můj stav, aniž by věděla jaké mám problémy. Nejhorší jednání, které jsem kdy zažila! Nedoporučuji!!!

Paní doktorka nekomunikuje s rodiči, ani pacienty. Sice si Vás vyslechne, ale zprávy si píše po svém. Navrhovala mému synovi ve 12 měsících magnetickou resonanci, a i když jsem jí důrazně řekla, že takhle malé dítě nedám pod narkózu, stejně nás tam objednala. Velmi těžce jsme ji rušili. Vnucuje svůj názor ostatním lékařům a jen ona má pravdu. Možná jako doktorka za něco stojí, ale jako člověk je strašná. Pokud můžete, vyberte si lepšího neurologa

• jste nejlepi doktorka kterou znam dekuji za leceni erika

• K paní doktorce Henčlové jsem začala chodit před šesti lety v páté třídě a mohu říci, že s lepší doktorkou jsem se ještě nesetkala. Nejen že mi během dvou let vyléčila poměrně závažnou nemoc, také mi pomohla s mýmy osobními problémy. Sice k ní stále chodím na kontroly, ale rozhodně vím, že díky ní jsem stále mezi živými. Děkuju paní doktorko =)

• Velmi dobrá lékařka,ví o čem mluví,a dokáže srozumitelně vysvětlit diagnozu.
    Já ji znám již 14 let,dobře se chová k dětema co si budeme povídat,ne vždy chtějí děti spolupracovat.prostě je to kapacita,a kdyby nebyla....proč by se k ní sjížděly Bůh ví odkud
    JEN TAK DÁL PANÍ DOKTORKO