Kosmákova 1134/20, Jihlava 586 01
Viktor Nikolajev
Pan doktor má velmi milý přístup k pacientům. Vždy vše vysvětlí a dodá dobrou náladu. Jako odborník skvělý. Děkujeme za vaši péči.
• Doradus, s.r.o. - interní lékařství • Jiný •
J.K.
Přístup pana doktora Dvorníka mě šokoval. Pan doktor Dvorník mě ani nevyšetřil, od stolu diagnostikoval syndrom dráždivého tračníku a dal mi léky. Jsem zdravotní sestra a vím že bez vyšetření se léky nedávají.
Pokud máte možnost tak jděte jinam, kde vás neodbydou.
• Doradus, s.r.o. - interní lékařství • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jiří Huďa
Dekuji panu doktoru Dvornikovi i sestricce za vysetreni tlusteho streva,za jejich vyborny pristup k pacientovi,jen vice takovych lekaru a sestricek.
jkumbar
Velmi dobrý pan doktor, sdílný, pohotový, pečlivý a lidský. Doporučuji všem, kdo se kdy bál vyšetření kolonoskopií.
Vojtěch Blažek
Naprosta spokojenost,moc dekuji a vysetreni uz se nebojim,doporucuji.
Vojtěch Blažek• • •
Je to kapacita!!! na Jihlavu opravdu jednička!
adu
Pana doktora neznám z pohledu pacienta,ale z pohledu zdravotní sestry a můžu říct, že při srovnání s jinými lékaři,s ním je perfektní spolupráce, skvěle se s ním povídá o všem možném, je velice inteligentní a mám ho ráda.
AAA
skvely a profesionalni pristup.-)