ordinace

Skvělý pan doktor, který má lidské jednání a dokáže poradit. Taky můžu pochválit příjemnou paní sestřičku. Tímto jim oběma moc děkuji!

• ordinace Jiný  •

Tohoto pana doktora jsem zdědila po předchozím. A nehledě na negativní recenze zde jsem se rozhodla že to zkusím... Nicméně i já jsem byla nucená tuto ordinaci opustit pro velmi vulgární a arogantní chování pana doktora Fekete který pacienty označuje jako "dementy" a má naprosto neprofesionální a osobní poznámky... na konci poslední návštěvy mi bylo sděleno že lék už mi nepředepíše ani kdybych ho chtěla protože jsem si asi dovolila svůj problém konzultovat s kardiologem tak ať už si to prý řeším s ním, protože on je dle svých vlastních slov jen "blbý obvoďák"...
    Ordinace jsem opustila jako opařená nebo něco takového jsem ještě v životě nezažila s okamžitým rozhodnutím že k takovémuto lékaři již nikdy více.
    Jediné pozitivní v této ordinaci je milá a vstřícná sestřička.

• ordinace Jiný  •

Doktora jsem zdědila po předešlém panu doktorovi a jediná návštěva mě stačila abych zjistila že tato nafoukaná arogantní persona mně nebude lěčit.Kdo to tady čte,ať se poučí z chyb ostatních a zajde raději jinam,za mně
    tento doktor v ordinaci nemá co dělat a nemá léčit,lékař bez štipky lidskisti a bez empatie tam nemá co dělat !!

• ordinace Jiný  •

Po odchodu předchozího lékaře ze Synlab ordinace a po přečtení recenzí na MUDr. Feketeho jsem šla do ordinace s obavami, které byly ale naprosto zbytečné. V rámci aktuálních zdravotních potíží jsem u něj byla už 3x a jsem nadmíru spokojená. Pozorný, pečlivý a udělá maximum, aby pomohl. Za mě tedy opravdu velká spokojenost. A to jsem myslím poměrně náročná a na výběru lékaře mi dost záleží. Nedejte na zkušenosti jiných, udělejte si názory sami.

• E

Moje zkušenost s panem doktorem je poměrně pozitivní. Profesionální a pozorný přístup. Nikdy jsem s ním neměl žádné problémy v komunikaci, které zde někteří pacienti popisují. Díky panu doktorovi jsem byl včas hospitalizován, i když jsem před vyšetřením u něho byl na pohotovosti, kde problém nebyl zcela správně vyhodnocen. Během pobytu v nemocnici mi lékař volal a sledoval i můj stav. Sestřička je příjemná a ochotná.

• S

První návštěva byla příjemná, asi proto, že se jednalo pouze o prevenci. Při další mi už výsměšně řekl, že mi testy udělá, ale jen za mě vyhazuje peníze z okna, což je pro mě velmi neprofesionální - pacient by neměl být stavěn do pozice, že obtěžuje. Po poslední zkušenosti bohužel hledám nového lékaře. Přišla jsem s angínovými čepy, horečkou 39, CRP velmi vysokým a pan doktor mě (stejně, jako pac. v recenzi níže) poslal kloktat ###, kontrola za 2 dny. Ani žádný výtěr na kultivaci, jen pokyn, ať si udělám doma Ag test - třeba je to prý covid. Jsem sama jako zdravotník zastáncem toho, že se ATB nemají nadužívat, nejsou-li nutná, ale toto je hazard. I já jsem skončila se zánětem hrtanu a průdušek. ATB jsem dostala zbytečně o několik dní a komplikací pozdě. Místo dobře léčitelné angíny jsem řešila plicní RTG a komplikace, kterým šlo snadno předejít.
    Mrzí mě, že dělá špatné jméno jinak výborné laboratoři, sestřička byla také vždy skvělá.

• A

Bohužel jsem nucena změnit praktického lékaře. Po odchodu bývalého praktika jsem zdědila pana doktora Fekete a byla u něj zatím 3x. Je velmi arogantní, zamlklý, vyjadřuje velký odstup od pacienta, mívá posměšné poznámky. Na poslední návštěvě mi na angínu a horečku 39st doporučil kloktat Vincentku a řekl ať přijdu za 2 dny než mi dá antibiotika den před odletem na dovolenou, abych nemohla na slunce.
    Jeho blbé poznámky bych přešla, kdyby měl fištróna a pálilo mu to, ale nejspíš má jen problém se sebevědomím. Obr se pozná podle toho, jak se chová k trpaslíkovi. Ale bagatelizace obtíží pacienta a neschopnost léčby už přehlédnout nelze. Tentýž den jsem skončila po dvojnásobném kolapsu na pohotovosti na interně, s antibiotiky, se zánětem hrtanu a angínou. Tady jde o zdraví.

• T

Při nedávné kontrole byli doktor a sestra ochotní, důslední, milí.
    Nechci bagatelizovat některé zde uveřejněné názory pacientů, nicméně mě až šokuje, jak moc se neshodují s mou zkušeností.

• A

K panu Dr. Fekete jsem se dostala po odchodu předchozího lékaře z ordinace. Moje zkušenost je velice špatná. Několikrát jsem byla u p. Fekete s potížemi, které se opakovali a Fekete mi pouze dělal stejné testy z krve a výtěr z krku, neustále dokola. Místo toho aby mne poslal nebo nasměroval k nějakému odborníkovi, na mne byl Fekete při opakované návštěvě nepříjemný a v podstatě moje problémy zlehčoval a zesměšňoval. Ptal se, co dalšího jsem si vygooglila a tak dále. Začala jsem moje problémy řešit u jiného Dr. a za 3 měsíce jsem ležela na operačním sále s vážnou diagnózou. Opravdu nedoporučuji, jsem ráda, že jsem poslechla své tělo a pocit, že se mnou není něco v pořádku a šla problém řešit dál. Myslím, že pokud si praktický lékař neví rady, měl by pacienta poslat dál k odborníkům a při nejmenším být vstřícný a ne jako pan Fekete.

• H

Po odchodu předchozího lékaře, jsem se panu Feketemu rozhodla dát šanci. Při první preventivní návštěvě mne téměř neurazil a vše probíhalo v mezích. Jakmile se však objevili potíže, zachoval se velmi arogantně a neprofesionálně. Sdělil mi po čtyřdenních teplotách, že nemám být hysterická a vlastně jsem jej vůbec neměla obtěžovat. Léky mi prý stejně nemá jaké napsat, protože jsou všechny na Ukrajině, za což jim "děkujeme". Prohlídka byla velmi nepříjemná. Sestra v mé přítomnosti nadávala vulgárně na jinou pacientu, po tom co jí položila telefon. Velmi neprofesionální a nepříjemné chování. Byla jsem nucena změnit lékaře.