Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
Mirka Štefanova
Během svého života jsem měla štěstí jen na dobré doktory a paní doktorka Unzeitigová není výjimkou. Její lidský přístup budí důvěru. Je pečlivá, profesionální, zodpovědná a štědrá ve smyslu povzbuzení k uzdravování mého chátrajícího těla stářím a různými nemocemi. Jsem jí vděčná za to, že se posunu zas o kousek dál a zabojuji s bolestmi. Doporučuji paní doktorku každému, kdo chce spolupracovat na svém uzdravování.
Gjepali
Nejsem spokojena s fyzioterapetkou.( starší paní) Při masaži jednou rukou psala sms a druhou me masirovala.. Nevěnovala mě... proto jsem přestala chodit.
~
Lékařka, která mi dokázala pomoci po úrazu ruky takovým způsobem, že se nevyplnily prognózy jiných lékařů: ruka zůstane s omezenou hybností! Má ruka funguje po rehabilitaci jako před úrazem.Děkuji Renčínová
~
Přístup této lékařky hodnotím jako velmi profesionální, se záchováním důležitosti lidského přístupu, kterým tato lékařka může být vzorem.... Děkuji Vám a přeji hodně úspěchů.... VŠEM DOPORUČUJI....
Katrina
Paní doktorka mi zachránila zdraví a pravděpodobně i život. Trpěla jsem vysokým stupněm obezity a paní doktorka mě poslala do centra Iscare, se kterým dlouhodobě spolupracuje. Dnes už mám jen nadváhu a záda se mi nezablokovávají, také mi klesl tlak a celkově se cítím lépe. Proto: "Děkuji, paní doktorko"
J. Daníčková
Paní doktorka je velice příjemná a důsledná. Přístup k pacientovi bezvadný. Mohu jenom doporučit.
Štěpánka
Velmi ochotná paní doktorka, vše vysvětlí, řeší člověka komplexně. S tak výborným přístupem jsem se u lékaře ještě nesetkala
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.