Partyzánů 2174, Uherský Brod
kvan
Jako dítě jsem nošení rovnátek nesnášela a taky jsem je v posledních letech nosila mezi kontrolami asi jednou, dvakrát, někdy vůbec. No od paní doktorky jsem byla pochválená, jak poctivě jsem je nosila - zuby se mi prostě srovnaly samy. Tak mě tam maminka přestala objednávat. Koncem puberty se mi dokonce srovnaly úplně - otevřený skus, kterým jsem prostrčila skoro celý jazyk, je najednou v pořádku - i bez rovnátek. Ale to asi s paní doktorkou moc nesouvisí - musela by mít detektor lži :)
"Milá" je, pro mě to bylo až nepříjemné, ale asi to tak lidem vyhovuje :)• • •
vstřícná, milá, trpělivá, schopná
Kolik prosím stojí cena rovnátek obou pater??
Výborná doktorka. je i příjemná
Vynikající paní doktorka, milá a ochotná.
Velmi milá, ochotná pani doktorka, umí to z dětmi, je pečlivá, jak pani doktorka tak i sestřička jsou na svém místě.
Vaše pacientka
Velmi milá paní doktorka spravuje mně zoubky už nosím rovnátky 3 rok a mám krásně rovné zoubky.Děkuji vám paní Doktorko
MK
Paní doktorka je milá, přední zoubky mi taky srovnala, ale zase na druhou stranu mi asi rok hlídala osmičky až je neuhlídala, pořád to bylo v pořádku až mám nakonec křivé sedmičky.
R
radka
Mila a vi co dela!!! Jako diteti mne hezky srovnala zoubky. Ziju 10 let v Londyne, kde se mne porad lidi ptaji jak to, ze mam tak krasne a rovne zuby!!! Dekuji pani doktorko!!
R
RS
Velmi příjemné vystupování a pěkný vztah k dětem. Vždy ochotná. S vyšetřením spokojeni děti i rodiče.