Vrchlického 57, Jihlava
B
Benešová
velmi dobrý a lidských přístup k pacientovi, Vysoká odbornost. Vždy mi pomohla.
Sestřička také velmi příjemná• • •
B
Benešová
Paní doktorka je velmi příjemná a navíc mi vždy pomohla a nejen s kožními věcmi, ale hledala příčiny i v jiných zdravotních problémech. Velmi si ji vážím za její lidský i odborný přístup.
paní doktorka nepozná neštovice od kopřivky !!!!!!!
dcera chodila týden do práce ,mazaná všemi mastmi a až to nebylo únosné šla jinam,kde jí přímo ode dveří řekli - vy máte neštovice!!!!!
kolegyně v práci ted doufají ,že neonemocní - ty které to neměly.
asi jí pak přijdou poděkovat.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
měla jsem velmi ošklivý ekzem na obličeji, paní doktorka byla asi 6. kožní, u které jsem byla a jako jediná mi opravdu pomohla. Byla jsem pak u ní ještě několikrát a její léčba vždy zabrala napoprvé.
Klidná, věcná, spolehlivá.
Oceňuji snahu léčit tak, aby primární problém (rychle vyléčitby chtěl každý paciet)byl řešen s ohledem na celkové zdraví pacienta.
Vždy mi pomohla a poradila..oproti paní doktroce Nevoralové, která byla dost protivná a nikdy mi ty její zázraky nemohly, naprostej poklad...A když tam místo paní Nevoralové byl pan Dubaň - katastrofa...
Michaela
Dobrý den,paní doktorka i sestřička jsou příjemný,chodím k nim s dětmi,vždy nám dobře poradí,mají zájem a jsou ochotné!!!!!!!