V roce 2009 jsem absolvovala Týden čistých zubů a jezdím pravidelně na školení MUDr. Jiřího Sedelmayera „Čistý zub nemůže onemocnět!!!"
Samostatnou praxi mám od září 2017.
- Dentální hygiena
Antonínova 4466, Zlín
Odstranění pigmentací
Odstranění zubního kamene
Odstranění zubního plaku
Prevence zubního kazu
Jiří Šumbera
Paní Urbanová je velmi, velmi pečlivá dentální hygienistka. Vše názorně ukáže, vysvětlí - zdůrazňuje to, co je opravdu důležité. Nikam nespěchá a jde opravdu do hloubky. Moc doporučuji!
• Dentální hygiena Zlín - Jiřina Urbanová dipl.d.h. • prevence zubního kazu •
Michaela Konečná
Paní hygienistka mne díky svému lidskému přístupu a pochopení zbavuje strachu z čehokoli, co se týče ošetření zubů. Vše skvěle vysvětlí, názorně ukáže, naučí, předvede, dokáže poradit a dbá opravdu na to, aby od ní klient odešel s pocitem, že s ní péči o svůj chrup zvládne a nemusí se obávat ani další návštěvy zubního lékaře. Pokud chcete svým zubům dát tu nejlepší péči, rozhodně doporučuji pokusit se dostat do křesla k paní Urbanové. Za mne nadstandardní služby.
• Dentální hygiena Zlín - Jiřina Urbanová dipl.d.h. • Jiný •
Sarka
Profesionální a velmi pečlivá. Skvělý přístup. Doporučuji !!!
• Dentální hygiena Zlín - Jiřina Urbanová dipl.d.h. • odstranění zubního kamene •
Vilém
Paní Urbanová je skvělá dentální hygienička, která dělá výborně svoji práci. Po výkonu vysvětlí jak provádět péči o zuby. Je velmi pečlivá a je radost si tento úkon u ní nechat udělat.
• Dentální hygiena Zlín - Jiřina Urbanová dipl.d.h. • Jiný •
JK Zlín
Moc jsem byl spokojený s přístupem, vše dokonale vysvětleno. Čištění zubního kamene bylo snesitelné. Paní Urbanová je profesionál s lidským přístupem.
Petr B.
Paní Jiřinka Urbanová je naprosto skvělá. Milá, empatická, trpělivá, vše detailně vysvětlila. Mohu jen doporučit.
Z
Zuzana
Profesionalita, empatie = prostě skvělá = doporučuji
Marie Janotová
Paní Jiřinka Urbanová je velmi empatická a zkušená. Maximální spokojenost ve všech směrech. Rozhodně budu tuto ordinaci doporučovat.
Marek K.
Také se musím podělit o zkušenost v úžasné ordinaci. Já, který mám naprosto panický strach ze zubních ordinací a všeho kolem jsem byl na dentální hygieně u paní Urbanové. To jak paní Urbanová přistupuje k pacientovi se nedá ani popsat. Velmi milý, vstřícný a empatický přístup. Takže i já, který se běžně před ordinací klepe jak drahý pes, jsem byl naprosto v pohodě. Vše vysvětlí, pomůže pochopit a vysvětlí co je důležité a jak správně pečovat o svůj chrup. Ano, opravdu je to anděl a s takovým přístupem jsem se ještě nesetkal. Proto můžu jen doporučit, a všem co se bojí vzkázat, že není čeho se bát. Přeji hezký den.
L.L.
Úžasná paní, pomohla mi se strachem z dentální hygieny. Všechno vysvětlila a šla na mě pomalu a s porozuměním. Krásná ordinace. Paní velmi starostlivá a opatrná. Čekací doba v čekárně minimální. Určitě doporučuji.