MUDr. Jindra Barešová

Děčín 1 adresa

Ord. lékaře specialisty - ORL

U Plovárny 14, Děčín 40502

• S

Skvela lekarka, zajima se o zdravotni problem "do hloubky", resi vzdy ucinne, zatim mi vzdy pomohla. Vysoka odbornost, ochota a empatie. Lepsi lekarka snad ani neni.

• jiné místo Jiný  •

Paní doktorka, co Vás už v čekárně ani nepozdraví. Na to s čím přicházíte se ptá, jako by snad čekala odborné diagnózy z Vaší strany. I přes to, že se má specializovat na děti, vůbec na dítě nereaguje. Velmi nelidský a arogantní přístup. Na kontrolu už raději jinam.

• Ord. lékaře specialisty - ORL Bolest ucha  •

• R

Velmi příjemná a ochotná paní doktorka.Ráda pomůže a zajímají ji i případná onemocnění,která by mohla komplikovat daný stav pacienta.Takových je málo.Moc ráda tam chodím,přestože vyšetření někdy zrovna není příjemné.Vřele doporučuji.Více takovýchto lékařů.

• Paní doktorka je super má velmi lidský ,ale přitom profesionální přístup a velmi to umí z dětmi prostě to je PANÍ DOKTORKA......

• Paní doktorka je velice milá, ochotná a příjemná. Nezajímá se o vás jen jako o pacienta, ale i jako o člověka. Jde jí o to, aby vám pomohla co nejlépe a v ordinaci si připadáte naprosto přirozeně. To se u jiných lékařů říci nedá. Má osobní přístup a při předepsání léku také upozorní na případný doplatek.Určitě bych neměnila.

• Je to velice schopná, ale i milá paní doktorka. Je vidět že má kladný vztah ke své práci.

• Paní dokrotka je člověk na srávném místě!Pokaždé mi pomohla.Je velice milá a hodná;-)dal bych jí 10000000% hodnocení!!!!!

• s paní kdoktorkou jsem spokojena. Ma me uz od deství. A pokazde když jsem k ní přisla s problemy. Tak se to vyresilo a vylecilo

• Perfektní ordinace, paní doktorka i sestra jsou profesionálkami na svém místě.

• Milá, hodná a ochotná.