PhDr. Jaroslava Strmisková

Psycholog Více

Ivančice 1 adresa

Psychologická ambulance

Široká 16, Ivančice 66491

Za paní doktorkou jezdím až ode Žďáru nad Sázavou a neměnila bych ji za nikoho v blízkosti mého bydliště.Je to člověk na pravém místě.Moc ráda za ní jezdím a nemám zábrany jí říci všechno.Děkuji paní doktorko za pomoc.Martina Vysočina.

• S

Paní doktorna je vstícná,ochotná a vnímavá.Jsem moc ráda,že jsem na ní dostala doporučení.Sice má dlouhé čekací doby,ale vyplatí se to počkat.Vyslechne a poradí.Děkuji paní doktorko

• Paní doktorka je velmi vnímavá,dokáže poradit a taky pomoct. Jsem s paní doktorkou nadmíru spokojená,velmi my pomohla s nemocnou dcerou a za to jsem moc ráda.

• paní doktorka je perfektní jen škoda že takových lékařů je málo

• výborný lékař

• Paní doktorka je skvělý člověk,snaží se s vámi najít řešení z každé situace i když vy už si myslíte že problém řešení nemá.Děkuji

lepší psycholožku jsem ještě neviděla. jsem s ní naprosto spokojená

• Š

Paní doktorka je člověk na pravem mistě,je velmi mila a přijemná.

• D

Paní doktorka je moc hodná.Profesionálně mi pomáhá se uzdravovat.Mám k ní plnou důvěru.Pěkné vánoční svátky paní doktorko.

• H

Bez ohledu na pracovní dobu i ve svém volnu pomáhá lidem,kteří potřebují pomoc.
    Děkuji.
    Havlíček Pavel