MUDr. Jaroslava Melichárková

Pediatr Více

Uherské Hradiště 1 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost

Pod Svahy 1007, Uherské Hradiště 68601

• H

Paní doktorku nedoporučuju. Pokud jsme řešili jen rýmu a nachlazení, bylo vše v pořádku. Když bylo potřeba řešit závažný problém, paní doktorka si nevěděla rady. Taky jsme díky tomu skončili v nemocnici.... Místo omluvy mi bylo předhozeno, že mám zaostalé dítě!

• Paní doktorka je skvělá. Vždy poradí, je ochotná, nedává hned antibiotika. Chodila jsem k ní já se sestrou, když jsme byly děti a teď k ní chodí naše dvě dcery a nemůžeme si na nic stěžovat.

• Chodil jsem k ní celé dětství a nyní žiji v Praze. Když to beru zpětně, tak jsem ji nedocenil. Tady jakoukoliv nemoc doktor řeší tím, že předepíše na dva týdny antibiotika a hotovo. Pokud nezabírají, tak silnější. Vzpomínám, že v dětství mně velmi často vyléčila kombinací klid na lůžku+acylpyrin+horký čaj a taky to šlo. Někdo níže psal, že nepoznala slepé střevo - dobrý, u mně nepoznali slepé střevo v nemocnici a poslali mně domů. Dávám nejlepší hodnocení, protože jsem doposud nepoznal doktora, který by jí překonal.

• chodila jsem k ní já jako dítě, chodí k ní i mé tři dcery. Je nejobjektivnější lékařkou v Uh.Když máme problém, můžeme jí zavolat domů! Takovou péči tu neposkytuje nikdo.
    super, super,

• Svědomitá, obětavá, pracuje na vysoké odborné úrovni.

• nikdy nepoznala co mi je

• H

Každý se může zmýlei, bohužel i lékař.
    Osobně mám s paní doktorkou pouze dobré zkušenosti.
    Nedělá na děti cukrbliky, ale to neznamená, že neumí výborně léčit !
    Pro mě je důležitější výsledek než nějaké kudrlinky okolo !

Paní doktorko děkujeme !

Paní doktorka Melichárková je skvělý pediatr.
    Nedává svým malým pacientům nadarmo antibiotika, ale neprve se snaží problémy zvládnout přirozenější a šetrnější cestou.

Navštěvovala jsem paní doktorku jako malé dítě já osobně a nyní ji máme jako pediaktra svých dětí.

Hodnotit lékaře z jedné návštěvy je veeelmi neobjektivní.
    A pokud se pod hodnocení ještě neumíte ani podepsat, není k tomu co dodat !

• C

Chodila jsem k ní já a nyní k ní chodí i moje děti.Velmi ochotná paní doktorka,když je třeba,dojede i domů.byly jsme vždy spokojeni.

• Synova doktorka měla volno,byly jsme odesláni k paní doktorce Melichárkové.Katastrofa-mám uřvané děcko které nespolupracuje!!!V té době mu bylo 11 měsíců.Nedoporučuji