MUDr. Jaroslav Riedl

Týniště nad Orlicí 1 adresa

Sam. ordinace PL - gynekologa

Mírové náměstí 89, Týniště nad Orlicí 51721

• H

Pan doktor je odborník na pravém místě, chodila jsem před tím k doktorce, která nedokázala mé problémy vyřešit a neustále se opakovaly, poté jsem přešla k panu doktorovi a měla jsem pokoj. Nepřijde mi, že by pan doktor mladým holkám vnucoval nitroděložní tělísko, také mi ho nabídl, ale spolu s ním mi nabídl ještě další dvě možnosti antikoncepce a nechal rozhodnutí na mě. Pan doktor vždy vše vysvětlí a při vyšetření si s pacientkami povídá. Nikdy jsem od něho neodešla s pocitem, že bych nerozuměla tomu, co mi vlastně je. Zároveň problémy nepodceňuje jako ostatní doktoři, když se mu něco nezdá, pošle na mamograf či udělá ultrazvuk. I po přestěhování do HK k panu doktorovi neustále dojíždím.

Všem ženským nad 50 tvrdí, že mají zvětšenou dělohu a posílá je na hysterektomii. Po tom, co na moji maminku křičel, když chtěla vysvětlit co jí je ať sleze z toho stolu, že má plné břicho nádorů, chodíme jinam.
    Kamarádce chtěl dát v 16 letech klasické nitroděložní tělísko místo HA. Ale je jediný v okruhu 10 km, tak má o pacientky postaráno.

• A

S panem doktorem jsem nikdy radši problémy neřešila. Vybavení ordinace je nedostačující. V pubertě jsem měla docela velké problémy, po kterých mi byl doporučen 2x ročně ultrazvuk. Bohužel tento ultrazvuk není součástí vybavení pana doktora a ani mě nechtěl odkázat na jiného gynekologa v okolí. Takže pokud jsem se vyskytl problém navštívila jsem radši odborníky v Hradci Králové, kde mají i příslušné vybavení.
    Navíc mě pan doktor při každé návštěvě obtěžoval nabídkami produktů, na které pojišťovna nepřispívá a pan doktor z jejich prodeje dostává provize. Viz mast na štípanec od včely za 350 Kč ..
    Raději jsem si našla jiného gynekologa.

MUDr. Jaroslav Riedl

Nedílnou součástí vybavení ordinace je mj. ultrazvukový přístroj od počátku fungování ordinace, nynější je rok výroby 2013 velmi dobrých technických parametrů

S péčí u tohoto gynekologa jsem spokojena. Je mi 45 let a začaly mě trápit úzkostné stavy, poruchy spánku a častá únava. Navíc jsem pozorovala zhopršení pleti i přes pravidelnou kosmetickou péči a vysušenou kůži. Navštívila jsem i odborníky - obvodní lékař, kožní a neurologa ohledně poruch spánku. Teprve na gynekologii mi bylo obšírně vysvětleno a navrženo řešeí, které nepředstavuje návykové léky a pouze doplňuje to co mi věkem ubývá. Jsem spokojena, po 9 měsících se můj stav podstatně zlepšil. Moc děkuji za příkladnou péči.
    Lenka

Chvalím přístup tohoto lékaře. Mám nemoc, která nedovolí brát obvyklou antikoncepci. Tento pan doktor se mnou vše probral, poradil s ohledem na zdravotní stav vhodnou antikoncepci pro mně i pro moji mladou dceru, která nejprve návštěvu u gynekologa odmítala. Jsme obě rády, že máme ochranu proti otěhotnění a tuto gynekologickou ordinaci vřele doporučujeme. Dojíždíme a vůbec nám to nevadí, závidíme ženám z Týniště, že mají takovou péči doma.

Pan doktor je velmi vzdělaný, dobře komunikuje, nabídl mi očkování proti rakovině děložního čípku, jsem velmi spokojena i s vybranou antikoncepcí, poradí ochotně, věnuje se pacientce. Děkuji za skvělou péči.

Jsem s panem doktorem spokojena. Dokáže vybrat hormonální léčbu pro mne i mé dcery přesto, že minulý lékař mi vzhledem k mé nemoci nic nenabídl. Pan doktor mi poradil genetické testy, které odhalily stejnou nemoc i u vnučky, jsem mu velmi vděčná. Hormonální léčbu pro mne a antikoncepční ochranu pro dcery přizpůsobil a podrobně zdůvodnil i pro mně pochopitelným způsobem. Je to odborník na svém místě.

• Chodím k panu doktorovi už 20 let.Za tuto dobu s ním nemám žádnou špatnou zkušenost. Je jemný při vyšetření , příjemný v rozhovoru , vždy mi vše vysvětlí.
    Podle mého názoru je dobrý profesionál. A nikdy mi nedal najevo,že bych ho obtěžovala. Díky za něj!

• Je to první gynekolog, který mi vyhovuje. Nemůžu soudit negativní názory ostatních, ale rozhodně s nimi nesouhlasím. Vždy vše vysvětlí, probere to se mnou. Navíc je milý a občas i zavtipkuje, což mi přijde fajn, aspoň nejsem z návštěvy tak nervózní, jak jsem bývala. Jsem opravdu spokojená.

• Pana doktora rozhodně nedoporučuji. Už léta se u něj "léčím" s určitými problémy. Neustále mi tvrdí, že jsem v pořádku a mám pocit, že mi léčbu předepisuje jen, abych neřekla. Pokud při další návštěvě zopakuji, že ten problém trvá, mívá hodně nemístné poznámky.