Pražská 380, Plaňany 28104
Hana B.
U paní doktorky jsem byla poprvé, důvodem byla dovolená mého praktického lékaře. Byla jsem velice překvapena ochotou, trpělivostí (přestože se jednalo o období mezi svátky a bacily, viry ... se objevily snad v každé rodině, tzn. čekárny praktických lékařů i pohotovostí byly plné), podrobným vyšetřením, radou, zájmem, vysvětlením, uklidněním. Sestřička byla také příjemná a vlídná. Ráda bych za všechno moc poděkovala.
• Samostatná ordinace PL pro dospělé • Jiný •
pacientka s rodinou
Na paní doktorku nedáme dopustit,přešli jsme k ní kvůli změně bydliště a jsme velmi rádi.
Je to odborník s lidským přístupem,starostlivá a pečlivá.Od ní pacient odchází s jistotou,že se snaží udělat vše aby pomohla.I díky příjemné a ochotné sestřičce se zde -pokud je musíme navštívit-cítíme velice dobře.
Děkujeme za příkladnou péči a profesionalitu.Kéž by byl takový každý lékař.
I
Ivana Klemerová
K paní doktorce jsem šla na doporučení kamarádky a můžu říci, že to byl správný krok. Paní doktorka je skvělá, energická, milá a má pochopení pro trápení či bolest, které máte. V kombinaci s příjemnou sestřičkou tvoří tým, který v Plaňanech jen těžko najdete.
Velmi kvalitní lékařka,výborný osobní přístup,ochotná,naše rodinná lékařka.
Paní doktorka mi několikrát stanovila diagnózu,která se mi nezdála,ale musím uznat,že nakonec se vždy ukázalo,že měla pravdu.
Jako lékařka je skvělá.
Pohořelá• • •
Paní doktorka je hodná a vždy pomůže, nebo doporučí péči odborného lékaře. Náladoví jsme všichni.Zdenka
J.K
Velice ochotná a vztřícná paní doktorka jen a jen ddoporučuji
mj
Velmi pečlivá,příjemná-takto si představuji rodinného lékaře.