Na Odpoledni 1042/19, Přerov 750 02
Smýkal Vlastimír
Když jsem si přečetl recenze na paní doktorku, tak jsem přemýšlel, co bych dobrého na ni napsal, abych se neopakoval. Po odborné stránce je vynikající. Po lidské stránce nebere pacienta jako kus, ale má k němu lidský přístup. Dokáže pacienta podrobně vyšetřit trpělivě mu nasloucht a vše, co ho zajímá, mu podrobně vysvětlit. Medicína je pro ni opravdu posláním. A její zdravotní sestřička se k ní opravdu hodí. Pokud je to možné, jedná s pacientem s klidem a s úsměvem.
Z
Zuzana Weisgarberova
Neuvěřitelný přístup k pacientovi,laskavost, trpělivost, vysoká velmi vysoká odbornost je jedním z mála lidí kteří mají mou bezmeznou důvěru, děkuji paní doktorko i sestřičko uvažuji i přes dopravní komplikace k návratu k vám, protože za zlatem se dojíždět vyplatí
Marek H
V životě jsem nezažil příjemnější a profesionálnější přístup. Z mé strany maximální spokojenost a to jak s paní doktorkou tak i sestřičkou.
G
Gabriela Ž.
V minulosti jsem navštěvovala více neurologů a paní Dr. Lacová je bezkonkurenčně nejlepší co se týče přístupu, zájmu, komunikace, určení diagnózy, zjištění potřebných dalších vyšetření, vysvětlení... prostě super jednička ve svém oboru i jednání s pacienty. Moc jí děkuji za pomoc.
Libor Krestýn
Paní doktorka je jedním slovem skvělá, navštěvuji ji po operaci uralniho nervu a její přístup k pacientovi je jedinečný. V Přerově nemá konkurenci
Dáša M.
Velmi milá paní doktorka,přesná diagnóza,hodně mi pomohla.
Odborník na svém místě.Více takových lékařů.• jiné místo • Jiný •
Jakub H.
Nikdy v životě jsem asi nenavštívil lepšího doktora. Komplexní a profesionální vyšetření. Přátelský přístup a přesná diagnóza. Paní doktorku doporučuji.
• • neurologické vyšetření •
Václav Ondřej Hruška
Na rozdíl od lékaře ve FNOL, paní doktorka po prvních několika minutách ihned správně diagnostikovala, blokaci krční páteře, čímž vyřešila několik let trvající problémy s výkyvy tlaku a migrénami.
• • akutní stav migrén •