MUDr. Jana Kostolná

Oční lékař · Více

Děčín 1 adresa

Ord. lékaře specialisty - oční

28. října 11, Děčín 40501

Moc milá usměvavá paní doktorka i sestřička pokaždé se těším na další návštěvu

• Ord. lékaře specialisty - oční Jiný  •

Příjemná odbornice na svém místě včetnč sestry. Ukázkové jednání a ošetření. Vždy v dobré náladě a nepoznal jsem lepší.Zvláště oceňuji pochopení pro pacienty a jejich problémy.

• Ord. lékaře specialisty - oční oční problém  •

• Vynikající a příjemná lékařka včetně vstřícné zdrav. sestry. Zvláště oceňuji pochopení pro pacienty a jejich problémy.

• I

Paní doktorka je velmi milá, za celou dobu, co tam chodím, jsem neměla jediný problém. Nebýt stěhování, zůstala bych u ní.

Pokud se vyskytne něco dlouhodobějšího, co by znamenalo časté návštěvy, přesune člověka jinam...

• nemá tam ordinační hodiny pipka

• Vše už napsáno,ale chodíme k paní doktorce dlouho a pamatujeme lepši časy.Dříve se chodilo ráno od sedmi do osmi hodin na měření tlaku a s potížemi.Dnes jste objednaný půl roku dopředu a na řadu přijdete třeba až za půl hodiny.Sestra chce všem vyhovět,ale je to nemožné.Prosím můžete se vrátit k původním praktikám.Děkuji.

• Nemohu k této lékařce nic vytknout.Je to velmi příjemná a ochotná lékařka.Myslím si,že je to lékařka na správném místě.

• Super lékařka

• Paní doktorku by jsem doporucila vsem kdo ma probremy s ocima. Je přijemná a poradí vám.