Jana Jansová Kalousová

Česká Lípa 1 adresa

Provoz ordinace kožního lékaře

Prokopa Holého 146, Česká Lípa 470 01

• T

MUDr. Jansová je příjemná, ochotná a vše vysvětlí, myslím, že se stále vzdělává a jde s dobou, což je nutné, na rozdíl od jiných dermatologů v Č.L., kteří zaostali v době před 30 lety. O tom ,že je oblíbená svědčí i dost pacientů, které stále má a je třeba být objednán.

• Provoz ordinace kožního lékaře kožní problém konsultace  •

• I

U paní doktorky jsem byla několikrát, mj. i na zákroku - vypálení pih. S ní i její sestřičkou naprostá spokojenost, obě jsou moc milé a zároveň profesionální. Paní doktorka všechno vysvětlí, řekne, co a jak atd :-)

Velmi dobrá doktorka

• D

výborná lékařka

• Lékařka, která umí naslouchat pacientovi a přijít problému skutečně na kloub, což považuji za jeden z nejdůležitějších předpokladů této praxe. Ačkoliv může mít člověk někdy dojem, že byl ne zcela řádně vyšetřen a vyslechnut, omluvil bych to enormním množstvím pacientů, které paní doktorka poslední dobou má.

• Nevíte prosím vás někdo jaké jsou ordinační hodiny? .. nebo jestli se musí objednávat?... když tam odpoledne volám tak už tam asi nejsou .. prosím kdyžtak mi napište na katusenka.pl@seznam.cz.

• Jezdíme k ní celá rodina několik desítek kilometrů a opravdu to stojí za ten čas. Úspěšně nás vyléčila všechny. Mohu jenom doporučit.

• Lékařka je profesionální a vstřícná.Děkuji

• Naprosto souhlasím s ostatními neznám jinou doktorku. Je prostě super!

• H

Tato paní doktorka je naprostý MACHR!!!! Chodí k ní celá naše rodina i přesto, že ordinaci máme 35 km daleko. Mému tatínkovi vyléčila nohu, ostatní lékaři si s tím nevěděli rady. Mému synovi úspěšně léčí horší formu akné a mému 4 měsíčnímu synkovi ihned odebrala vzorky vyrážky a začala ji ihned úspěšně léčit.
    Navíc je velice milá, příjemná a trpělivá. Jako bonus i velmi doře vypadá a je vždy čistě a vkusně upravena!
    Zkrátky paní doktorku Kalousovou všem DOPORUČUJI!!!!!!!!!!!!!!