SVOMedic s.r.o., PL pro dospělé

M. R. Štefánika 3, Šumperk 78701

On pana doktora jsem odešla. Mimojiné se mi nelíbí jeho arogance.

• H

Doktor který zapřičinil smrt mého otce nedbalostí a bagatelizováním jeho zdravotního stavu.

K panu doktorovi chodíme od začátku jeho působení. Je příjemný, lidský a vždy dokáže dobře vyléčit i poradit. Jsme s manželem velmi spokojeni!

• Milý,příjemný,pečlivý lékař,chodím k němu víc než 20 let.Dovede naslouchat,neodbývá pacienta.Je v podstatě jediným lékařem,kterému 100% věřím.
    Byl ochoten mi poradit i po telefonu,když jsem ležela v nemocnici a potřebovala jsem vyřešit určitý problém.Je to pro mě pan DOKTOR.
    Jaroslava Kobylková

Pozorný a ohleduplný k pacientům, odborník ve svém oboru,vždy se dalším vyšetřením přesvědčí o stanovené diagnóze. Jsem rád, že mne léčí a mohu jej doporučit všem, kteří hledají opravdu dobrého LÉKAŘE.

• C

V mém případě jsem s panem doktoren spokojen a mohu je doporučit. V loni jsem mněl infekční onemocnění a pan doktor jednal precizně a tím mě zachránil život. Děkuji Chudáček.

Maximální spokojenost. Vstřícný, vždy výborně naladěný, ochotný. Já i celá moje rodina je s ním naprosto spokojena!

S panem doktorem i jeho perzonálem jsem velmi spokojený. Je velmi ochotný, příjemný a skutečně zkušený odborník s dlouholetou praxí. Doposud mně dokázal vyléčit ze všech neduhů. Jsem jeho dlouhodobý klient a můžu pana doktora doporučit. Stejného názoru jsou i jeho klienti které osobně znám. Neslyšel jsem na něho od nikoho žádné stížnosti.

Jsem dlouholetý klient pana doktora a jsem s ním naprosto spokojený. Vždy mě pomohl rychle a účinně zbavit kdejakého neduhu. Pan doktor má i citlivý a chápavý postoj ke starším klientům, což je můj případ, což mně velice vyhovuje. Kladné hodnocení patří i jeho bývalým i současným sestrám.