pevná linka: 583 433 450
Úřední hodiny:
Pondělí: 7:30 - 12:00 (kontroly, převazy), 12:30 - 14:30 (objednaní na chir. sálek)
Úterý: 14:00 - 18:30
Středa: 7:30 - 12:00 (kontroly, převazy), 12:30 - 14:30 (objednaní na chir. sálek)
Čtvrtek: 16:00 - 19:30
Pátek: 7:30 - 12:00 (kontroly, převazy), 12:00 - 14:00 (objednaní na chir. sálek)
Adresa:
E-mail: mesto@mohelnice.cz
Okružní 10, Mohelnice 78985
Morávkova 3, Zábřeh 78901
annie
Pan doktor Ryznar je člověk na svém místě. Příjemný, citlivý a neskutečně znalý a šikovný lékař ... s každým problémem chodím jen k panu dr Ryznarovi, i kdybych mela cekat dva dny nez bude ordinovat... Dekuji za jeho skvelou zdr peci :)
• MEDITEAM RZ s.r.o., chirurgie • •
X
xxx
Výborný pan doktor, příjemný a moc šikovný.Moc milý i k malým dětem, operoval moji dceru.
Moc děkuji za takového p. dr a můžu jen doporučit• • •
R +M
Pan doktor Rýznar je doktor s velikým D. Vzdělaný ve svém oboru, skromný a velice citlivý člověk. Vzorně se chová ke všem pacientům. Takových kdyby bylo v Zábřehu více. Přeji mu pevné zdraví aby mohl ještě dlouho sloužit svým vděčným pacientům.
Arnošt
Je to výborný chirurg i člověk.
Celkově velmi dobrý. Jen tak dále !!!
Navštívila jsem tohoto lékaře již několikrát a mám jen ty nejlepší zkušenosti!
Lenka
Pan doktor je výborný lékař. Je vždy milý a má dobrou náladu. Myslím si, že i chování k pacientům je to, proč si toho či onoho doktora lidé zvolí. Umí to i s malými dětmi a to je hlavní pro mě jako pro mámu. Děkuji pane doktore.
doporučuji.Je fakt dobrý.
Marek Chuděj
Slušné vystupování, vše vysvětlí, vysoká odbornost. Objeví příčinu bolesti, kterou lékaři před ním nenašli.
pacient
Mohu jen doporučit, po zkušenostech v období 10 let let je to odborník na svém místě.