- Zubní lékařství
Zubní korunky
Vyšetření rtg
Vyšetření dětí
Anonym
Velmi oceňuji přístup pana doktora k malým dětem. Moje 4 letá dcera si od pana doktora nechala vyvrtat kaz díky jeho přístupu a citlivosti k dětem. Toho já nejsem schopna dodnes.. Jen s umrtvením. Díky přístupu pana doktora Weltmanna se toho moje děti snad nikdy nebudou bát. Děkujeme
• DOKTOR KLAIN MEDICAL s.r.o. • dětská stomatologie •
Hana Klusáčková
Děkuji za péči, empatii, profesionalitu a možnosti řešení stávajících problémů, ale i přání pacienta. Děkuji za lidský přístup a nadhled. Já z dětství mám jen špatné zkušenosti. Jsem vděčná, že mohu být hrdá na mladý, svěží vhled na naše zdravotnictví.
• DOKTOR KLAIN MEDICAL s.r.o. • odstranění zubů •
Denisa P.
Pan zubař je naprosto úžasný,vždy jsem se strašné bála chodit k zubaři,ale díky panu doktorovi už to není tak strašné.
Jsou milý, vstřícní,vše vždy vysvětlí a snaží se pomoct.Bohuzel nezískal smlouvu s pojišťovnou,ale i tak si ráda zaplatím za jejich péči.Diky• jiné místo • Jiný •
T
T.K.
Skvělý a profesionální přístup, bezbolestné ošetření + vždy vyjdou vstříc. Pan doktor i sestřička jsou moc milí. Vřele doporučuji.
• DOKTOR KLAIN MEDICAL s.r.o. • keramická korunka •
Vojtěch Černý
Skvělý profesionální přístup, komunikace, pan doktor i sestřička velmi příjemní a šikovní. Vřele doporučuji.
• DOKTOR KLAIN MEDICAL s.r.o. • ošetření zubního kazu •
Jiří Rendl
Perfektní přístup, dokonale vysvětlí problém.
Ovšem víte co se bude dít.
Vřele doporučuj pana doktora• DOKTOR KLAIN MEDICAL s.r.o. • dětská stomatologie •
MDDr. Jakub Weltmann
Mockrát Vám děkujeme za Vaše milé hodnocení.
V.P.
Skvělý přístup, pan doktor všechny výkony výborně vysvětlil a popsal, byl velmi pečlivý, celkově byla návštěva v jeho ordinaci příjemným zážitkem
• DOKTOR KLAIN MEDICAL s.r.o. • preventivní prohlídky •
Děkujeme :)
Lenka Beranová
Úžasný pan doktor, po dlouhé době utrpení u bývalé lékařky hned poznal problém, vše vysvětlil, nabídl možnosti léčby a problémy poté vyřešil.
Celý výkon pan doktor komentoval, co se bude dělat a proč, to bylo naprosto ÚŽASNÉ.
Jediná nevýhoda je dlouhá doba objednání, čekala jsem zhruba dva měsíce, bohužel je to dáno tím, jaký je pan doktor úžasný člověk, nedivím se, že má narváno.• DOKTOR KLAIN MEDICAL s.r.o. • ošetření zubního kazu •
MDDr. Jakub Weltmann
Děkujeme, že jste u nás spokojená.