• Zubní lékařství

DOKTOR KLAIN MEDICAL s.r.o.

• Bělení zubů

• Ošetření zubního kazu

• Zubní korunky

• Vyšetření rtg

• Vyšetření dětí

• A

Velmi oceňuji přístup pana doktora k malým dětem. Moje 4 letá dcera si od pana doktora nechala vyvrtat kaz díky jeho přístupu a citlivosti k dětem. Toho já nejsem schopna dodnes.. Jen s umrtvením. Díky přístupu pana doktora Weltmanna se toho moje děti snad nikdy nebudou bát. Děkujeme

• DOKTOR KLAIN MEDICAL s.r.o. dětská stomatologie  •

• H

Děkuji za péči, empatii, profesionalitu a možnosti řešení stávajících problémů, ale i přání pacienta. Děkuji za lidský přístup a nadhled. Já z dětství mám jen špatné zkušenosti. Jsem vděčná, že mohu být hrdá na mladý, svěží vhled na naše zdravotnictví.

• DOKTOR KLAIN MEDICAL s.r.o. odstranění zubů  •

• D

Pan zubař je naprosto úžasný,vždy jsem se strašné bála chodit k zubaři,ale díky panu doktorovi už to není tak strašné.
    Jsou milý, vstřícní,vše vždy vysvětlí a snaží se pomoct.Bohuzel nezískal smlouvu s pojišťovnou,ale i tak si ráda zaplatím za jejich péči.Diky

• jiné místo Jiný  •

• T

Skvělý a profesionální přístup, bezbolestné ošetření + vždy vyjdou vstříc. Pan doktor i sestřička jsou moc milí. Vřele doporučuji.

• DOKTOR KLAIN MEDICAL s.r.o. keramická korunka  •

• V

Skvělý profesionální přístup, komunikace, pan doktor i sestřička velmi příjemní a šikovní. Vřele doporučuji.

• DOKTOR KLAIN MEDICAL s.r.o. ošetření zubního kazu  •

Perfektní přístup, dokonale vysvětlí problém.
    Ovšem víte co se bude dít.
    Vřele doporučuj pana doktora

• DOKTOR KLAIN MEDICAL s.r.o. dětská stomatologie  •

MDDr. Jakub Weltmann

Mockrát Vám děkujeme za Vaše milé hodnocení.

• V

Skvělý přístup, pan doktor všechny výkony výborně vysvětlil a popsal, byl velmi pečlivý, celkově byla návštěva v jeho ordinaci příjemným zážitkem

• DOKTOR KLAIN MEDICAL s.r.o. preventivní prohlídky  •

Děkujeme :)

Úžasný pan doktor, po dlouhé době utrpení u bývalé lékařky hned poznal problém, vše vysvětlil, nabídl možnosti léčby a problémy poté vyřešil.

Celý výkon pan doktor komentoval, co se bude dělat a proč, to bylo naprosto ÚŽASNÉ.

Jediná nevýhoda je dlouhá doba objednání, čekala jsem zhruba dva měsíce, bohužel je to dáno tím, jaký je pan doktor úžasný člověk, nedivím se, že má narváno.

• DOKTOR KLAIN MEDICAL s.r.o. ošetření zubního kazu  •

MDDr. Jakub Weltmann

Děkujeme, že jste u nás spokojená.