Ivanka Bláhová

Dermatolog Více

Moravská Třebová 1 adresa

Sam. ord. lékaře spec. - kožní

Svitavská 25, Moravská Třebová 57101

• Když jsem zašla paní doktorce na preventivní kontrolu znamének, abych měla jistotu,že jsem zdravá, dala mi najevo, jak ji obtěžiji a řekla:" Ach jo, to zase dávali něco v televizi,že všichni chodíte na kontrolu znamínek? No tak které se vám nelíbí...?" Byla neochotná a pacienta uráží.Už bych k ní nikdy nešla!A jestli mám nemocné nějaké znaménko,tak to nevím,protože mě důkladně neprohlédla.

• S paní doktorkou jsem spokojena,nemám k ní nejmenší připomínku.Byla milá,vstřícná a při kontrole měla radost z toho,že léčba zabrala.

Praktik mě odeslal na vyš.se znaménkem,p.doktorka mě ošetřila bez objednání,když viděla o co jde,přestože normálně je vyšetření jen na objednání,měla podezření na nádor a hned mi zajistila vyříznutí znaménka.Bohužel byl výsledek pozitivní-melanom.i pak se o mě postarala,zajistila mi další specializované vyš.na přední pražské klinice a udělala si na mě opakovaně čas,když jsem se potřeboval "vybrečet",protože já bych dal nevím co za větu je to jen stařecká bradavice.Díky- možná za záchranu život-a,protože kdybych se měl někam objednat,tak bych se možná na to vykašlal,protože jsem se znaménkem žádné potíže neměl.

Já mám také dobré zkušenosti. Měla jsem dlouholeté kožní problémy na noze (bradavice) a až jí se podařilo najít správný lék a koečně jsem se jich zbavila, aniž bych si musela vyříznout půl paty :-)
    Také by mě zajímala důvěryhodnost jednotlivých hodnocení - "kamarádka u ní byla" - neochotná (to zní jakoby "slečna" hodnotila někoho, koho v životě neviděla???), pokud mám ze slunce vyrážku, tak bych se neměla zbytečně slunečnímu záření vystavovat (ale holky se možná chtěly ukazovat na bazénu:-) ). Hodnocení pana/í vždyavšudypřítomné/ho "Nikdy nikoho nevyléčila" odporuje má vlastní zkušennost a jak vidím také zkušenost pana Jana... Takže takovéto fórum asi moc objektivní a kvalitní není (on kdo hledá chybu vždy ji u někoho jiného najde), ale i tak píši..já byla s přístupem a výsledkem velmi spokojená!

U mne správně určila kožní nádor ( potvrzeno histologií po vyříznutí ), manželku vyléčila z kožního onemocnění a u jejích alergií jí též dobře poradila ... Nejlepší nedám, nemám srovnání. Ale když má někdo alergii na slunko, tak by se mu fakt měl vyhýbat, i když je to jistě těžké.

• Č

vše vysvětlí,snaží se pomoci.

• dlouhé čekací doby,nikdy nikoho nevyléčila