U polikliniky 1289, Veselí nad Moravou 69801
jp
s vysetrenim jsem byl velmi spokojen.mudr zemankova byla pecliva a trpeliva.na vsechny moje dotazy ochotne odpovedela.
• Radiodiagnostika • Jiný •
T
T.N
Dceři (7m) diagnostikovala hydrocefalus. Já vyplašená, skoro jsem se tam zhroutila, nic víc neřekla. Totožné vyšetření v Kyjově nic neprokázalo, dcera naprosto zdravá. Nelidská a neempatická, nikdy víc
• Radiodiagnostika • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
F
F. F.
Naprosto příšerný přístup, pomalu aby se pacient omlouval za to, že paní doktorku obtěžuje. Rychlost vyšetření nasvědčuje nepřesným či chybným závěrům.
Martes
Otřesné chování lékaře k pacientovi.. Ještě špatně uvedla diagnózu. Pokud můžete tak tady té paní se obloukem vyhněte.
nediagnostikovala mi uzel na štítné žláze, který byl tak velký, že sem to u endokrinologa na SONO viděla pak i ja, otresny pristup k pacintovi, kdy me jeste osocila, ze beru asi letrox chybne, jinak prej neni mozne, ze mi štítná porad roste!!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní