Odborný lékař diabetologie

Palackého 13, Olomouc 77200

3 názory

• H

Paní doktorka po všech stránkách velice pečlivá. Navštěvuji ji již sedum let na doporučení mého praktického lékaře a velmi mi v mé nemoci pomáhá. Zejména svým uklidňujícím přístupem. Je ochotna pomoci při mých komplikacích i ve svém volnu na soukromém čísle. S takovouto ochotou a péčí jsem se před tím nikdy nesetkala. Přeji i ostatním pacientům takový přístup jejich lékařů. Mohu ji jen doporučit.

• Paní doktorka má plnou kartotéku pacientů, za které pobírá peníze od pojišťoven, ale když má pacienta léčit, k ničemu se nemá. Vůbec tuto doktorku nedoporučuji - pacient je u ní až na posledním místě. Tatínka měla v péči několik let pro diabetes II. typu. Jeho stav se postupně zhoršoval a paní doktorka vždy jen čekala, co bude na další kontrole za čtvrt roku... Hladinu glukozy měl tak vysokou, že to bylo do očí bijící i pro laika! Teď je u jiné lékařky, která se ho snaží postupně stabilizovat, ale vzhledem k jeho zanedbanému stavu je to obtížné. Kdyby zůstal u této doktorky, pravděpodobně by mezi námi už dlouho nebyl!

Vstřícná lékařka,vždy dobře poradí jak s nemocí dále.