MUDr. Helena Štěpánová

Psychiatr Více

Zábřeh 1 adresa

Odborný lékař psychiatrie pro děti

Sušilova 40, Zábřeh 78901

Velmi dobrá lékařka s lidským příspupem.Nejedná arogantně a je moc milá.Doporučuji všem. Jochecová

• Chodíme za ní s hyperkinetickým dítětem. VYzkoušeli jsme Ritalin, nyní máme nový lék a je to moc poznat. nemáme poznámky ze šklly a Jenda se dokonce do školy těší. I učitelka si to chválí., Mám s tím dobré zkušenosti. Měla jsem z léků strach, co jsem se dočetla, ale funguje to a nemáme žádné potíže. Jsme spokojeni.

• Vystřídali jsme tři různé lékaře, konečně jsme se dověděli, čím naše dítě trpí a co můžeme očekávat. Svým známým rozhodně doporučuji.

• Chodila se k doktorce jako malá, teď k ní chodím se svým klukem. Věřím jí, doporučuji svým známým.Hlavně umí mlčet, mohla jsem říct všechno.

• VYléčila mi syna s hroznou nutkavou poruchou. Děkuji Svobodová

• T

velmi špatná psychiatrička,která nedokáže nic vyřešit.Nezajímají ji problémy druhých,jde jí jen o peníze..vše řeší práškama a nebo léčebnama.neměla by vůbec dělat tuto práci

Paní Aleně doporučuji přečíst si ordinační hodiny a možnosti telefonické konzultace. Jsme v péči už léta a vždy jsme byli schopni se na termínu domluvit. Pro neschopnost se domluvit přece nemůžete rozhodovat o kvalitě lékaře.

• A

Špatný člověk na špatném místě! Nemáme s ní dobrý vztah.Navíc pořád není v ordinaci!

• A

Neprofesionální!! K paní dr. jsme chodili léta a chodili by jsme další a dg. se nedopídili.. Naštěstí jsme se dostali do PPP, kde nás nasměrovali k opravdovým odborníkům a konečně jsme mohli s naší dg. pracovat. Bohužel, ztratili jsme 3 roky!!!
    Hlavně si žádejte zprávy z každého sezení! Paní doktorka ráda píše něco jiného než říká!!!!
    Někdy vůbec přemýšlíte, jestli se zpráva týkala vás nebo je to všeobecný výcuc z celého dne.

Milá, vstřícná, odborně na výši