Mgr. Hana Zápotočná - působím jako psychoteraputka, krizová interventka a supervizorka; - věnuji se primárně kognitivně behaviorální terapii (KBT); - ve své praxi přijímám děti i dospělé.
- Psychoterapie
Telečská 7, Jihlava
Individuální psychoterapie
Krizová intervence
Online psychoterapie
Osobní psychoterapie
E
Eva Beňová
Absolvovali jsme s dcerou online psychoterapii, při které jsme pracovali s kognitivně behaviorálními technikami. I přes formu na dálku probíhala sezení ve velmi příjemné, bezpečné a podporující atmosféře. Paní magistra měla citlivý a profesionální přístup, který nám pomohl dobře se naladit a efektivně pracovat.
Byla jsem mile překvapená, jak dobře techniky fungovaly i v online prostředí – postupně jsem začala vnímat jasné pokroky, větší klid, lepší zvládání emocí i otevřenější komunikaci.
S terapií jsem byla velmi spokojená a rozhodně bych ji doporučila dále.• Soukromá psychoterapeutická praxe • online psychoterapie •
Michal
K paní Zápotočné jsem začal chodit kvůli obsedantně kompulzivní poruše. Psychologů jsem vystřídal několik, ale přístup jaký má paní Zápotočná mi vyhovoval nejvíce. Při sezeních z její strany vnímám laskavost a opravdové pochopení. Hlavní důvod, který se mi na přístupu paní Zápotočné líbí je to, že se mnou problémy mého psychického zdraví řeší komplexně a nesoustředí se jen na odbourávání konkrétní diagnózy. Pomáhá mi to lépe chápat sám sebe a zdá se mi to jako nejlepší cesta ke zdraví a k lepšímu životu.
Za pomoc paní Zápotočné jsem moc vděčný a určitě bych ji doporučil i dalším lidem.• Soukromá psychoterapeutická praxe • individuální psychoterapie •
T
Tereza V.
Jsem moc ráda, že jsem měla možnost s paní Zápotočnou spolupracovat na svém psychickém zdraví a rozvoji. Je to terapeut na svém místě. Velmi příjemná, empatická a pozitivní. Vždy jsem se cítila naprosto v bezpečí. Pomohla mi pojmenovat řadu situací a potíží, díky čemuž jsem se v nich dokázala lépe zorientovat. Byla jsem s terapií velmi spokojena a jsem si jistá, že pokud bych ještě někdy cítila potřebu se obrátit na odborníka, bude to právě paní Zápotočná. Velmi bych ji doporučila.
I
Ivana Hrušková
Díky paní Zapotočné jsem poznala, co je to bezpečné prostředí k prožívání a žití. Obdivuji její empatie a schopnost poradit, navést, podívat se na skutečnost z jiného úhlu, aniž by vás do čehokoliv tlačila nebo znehodnocovala vás samotné. Jsem vděčná za její pomoc i mimo vyhrazený čas terapie.
• Soukromá psychoterapeutická praxe • osobní psychoterapie •
N
N.V.
Paní Zápotočná je skvělá terapeutka. Neustále a dokola jsem váhala a zvažovala zda na psychoterapii začít chodit. Bála jsem se a měla strach, když moje problémy nejsou nějak strašné a drastické. Někdo má mnohem horší problémy a nikdy pomoc nevyhledá. Nakonec jsem se odhodlala a bylo to mé nejlepší rozhodnutí. Paní Zápotočná je skvělá, profesionální a moc milá. Dodala mi seběvědomí a velmi mi pomohla. Rozhodně bych všem paní terapeutku doporučila. Pro mě bylo důležité, že mi ukázala cestu, nejen jak s problémem naložit a zamyslet se nad ním, ale také jak s nim pracovat. Proto mohu jen a jen doporučit.
• Soukromá psychoterapeutická praxe • osobní psychoterapie •
Jitka Z.
Paní Zápotočná je odborník na svém místě. Má velmi profesionální přístup, je empatická, pozorně naslouchá a je Vám skvělým průvodcem, který Vám dá směr a jiný pohled na situaci, kterou právě řešíte. Pro mě bylo klíčové, že mi ukázala cestu, jak se nad problémem zamyslet zase z jiné stránky, vše si řádně zvážit (tak nějak správně vše zaškatulkovat) a najít to nejlepší pro sebe a své okolí. Terapie není o tom, aby Vám někdo říkal, co máte a nemáte dělat, ale je hlavně o tom uvědomit si souvislosti, vazby a pochopit, proč to či ono se Vám v životě děje a pokusit se to změnit, nastavit jinak. A právě zkušený terapeut, jakým paní magistra skutečně je, Vám k tomu pomůže. Máte s ní pocit, jako když se bavíte se svojí velmi dobrou důvěrnou kamarádkou. Moc děkuji, za to, že mi terapie pomohla a určitě této zkušenosti budu využívat dál ve svém životě.
Hana Š.
Paní Zápotočná je skvělá terapeutka. Pořád jsem váhala, jestli na psychoterapii začít chodit, když i sama hodně technik znám a spoustu si toho dokážu vysvětlit. Ale dobrý psychoterapeut Vám toho poskytne mnohem víc - záchytný bod, spolehlivost, žádné neprofesionální rady a opravdu upřímnou empatii. Tímhle vším paní Zápotočná oplývá a nikdy jsem nelitovala vynaložených peněz nebo času, které jsem do terapie investovala. Opravdu mi umožnila růst a to ještě s pocitem zadostiučinění, že to byla převážně moje zásluha.
E
Evča
S paní Žilincovou jsem naprosto spokojená, všechny cvičení hezky vysvětlí, velmi dobře naslouchá a soucítí. Dokáže klást správné otázky, tak abych si na řešený problém, našla odpověď. Můžu jenom doporučit, každý má právo být vyslyšen a řešit své bubáky v jakémkoliv věku.
• Soukromá psychoterapeutická praxe • Jiný •
T
Terka Novotná
K Hance jsem začala chodit v dubnu letošního roku. Trvalo mi dlouho, než jsem se k psychoterapii odhodlala a jsem nesmírně vděčná, že se tak stalo. Byla to jedna z nejlepších časových a finančních investic v mém životě. Hanka je nesmírně milá, empatická a inteligentní terapeutka s lidským přístupem a upřímným zájmem o klienta. Navíc bych chtěla ještě vyzdvihnout 100 % profesionalitu a maximální snahu vyjít klientovi vstříc. Velice se mi líbí způsob Hančiny práce, kdy mi ukázala, jak na sobě můžu pracovat i mimo sezení a jak se můžu na terapii připravit, aby měla maximální efekt. Velice se mi osvědčila i kombinace terapie s mindfulness technikami, kterým se věnuji ve svém volném čase.
• Soukromá psychoterapeutická praxe • online psychoterapie •
O
O.H.
S paní Mgr. Žilincovou mám jen ty nejlepší zkušenosti, je vnímavá, empatická, inteligentní, profesionální a zároveň velmi lidská, což nemusí vždy jít ruku v ruce a pokud člověk takového terapeuta potká, je to "velká výhra". Svou prací pomáhá nejen našemu synovi, ale i celé naší rodině. Mohu jen doporučit.
• Soukromá psychoterapeutická praxe • psychoterapie dětí a dospívajících •