MUDr. Hana Strouhalová

Bezručova 113, Vrbno pod Pradědem 79326

Praktický lékař pro děti a dorost

Karolovice 197, Bruntál 793 23

• H

Nabizi i leky na bazi bylinek, coz je skvele, ze nechce hned do deti rvat chemii. S detmi to umi, byli jsme moc spokojeni (vysetreni pri nemoci na dovolene v Karlove Studance).

• Nemůžu si na nic stěžovat :). Skvělá doktorka :)!!!

• je to skvělá doktorka i sestřička

• zdravím,s paní doktorkou jsme max. spokojení,sami jsme u ní byly a vždy nám pomohla a hlavně bez chemie.DOPORUČUJEME!!!!!

• Č

Souhlasím s předchozími, paní doktorka je zkušená a užívá zdravý selský rozum, poradí, pomůže. Přestěhovala jsem se, mám druhé dítě a nového pana doktora a mohu porovnávat - i přístup : co jsem se jen naběhala k paní doktorce kvůli každé nejistotě! Vždy vše v pohodě a vstřícně zkonzultovala!
    Sestřička - anděl!

Pani doktorka je skvela i jeji sestra je bozi..Jsou mile k detem zkusene a opravdu deti necpou zbytecnymi leky a nenuti je chodit na celkem neprijemne vysetreni kdyz vi ze to neni nutne...Jsou skvele vsem maminkam mooc doporucuji..

• Jste skvělá

• Byla to má lékařka téměř celé dětství a můžu říct, že lepší a příjemnější doktorka by se těžko hledala!!! Výborná ženská! Škoda, že už mě vzhledem k věku nechce :-(

• Je dobrá,zkušenosti s ní mám ty nejlepší,sestřička je taky vážně moc milá!

• A

Paní doktorka je super, hlavně používá selský rozum, netlačí do dětí léky, když to není nutné a když ví, že stačí bylinkovej čaj....A to je pro mě hodně důležité. a sestřička je taky skvělá. Až mě někdy mrzí, že je moje dcerka pořád zdravá (ťuk ťuk) a že k doktorce chodíme jen málokdy...Vždycky tam totiž jdu ráda.