Boženy Němcové 12, Přerov 75002
bety.mikesova
Paní doktorka moc milá, příjemná, profesionální. Zuby mi srovnala krásně. Čekárna příjemná a útulná. Ordinace na úrovni. Nejlepší ortodontistka z Přerova, mohu jen doporučit.
• Odborný lékař stomatologie, ortodoncie • •
katerina.bures
Syn chodí k paní doktorce 3 roky, zuby srovnané. Vždy se k ní těší, je velmi milá. Je špičkový profesionál. Dle informací od našich známých, tak má snad, i přes vynikající péči, nejnižší ceny. Doporučuji.
Už jsem u ní 15 let a rád si dojedu z Olomouce do Přerova
Paní doktorka krásně srovnala zuby obou našich dětí. Za nás mohu jedině doporučit. Je moc milá, profesionální, umí to s dětmi, vždy nám vysvětlila co dělá a zodpověděla všechny naše dotazy. Za otisky jsme nikdy neplatily a to přestože je v průběhu léčby brala dětem několikrát. Ano, platili jsme 100,- za vstupní vyšetření. Nemám s tím problém, vím, že ho pojišťovna nehradí. U jiných profesí taky nečekám práci zadarmo. A délka léčby snad záleží u rovnátek taky na pacientovi, pokud je nenosí nebo nechodí na kontroly, nezmůže nic ani skvělý lékař. Naše děti mají zuby srovnané skvěle, takže za nás opravdu mohu jedině doporučit.
Já mám s paní doktorkou velmi špatné zkušenosti. Docházela jsem k ní sedm let a za celou dobu mi nebyla schopná zuby srovnat.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Na radu kamarádky k paní doktorce dojíždíme s dcerou z Olomouce a musím říci, že nelituju. Zachránila dceři 2 zuby, krásně jí je srovnala, ač nám v Olomouci tvrdili, že to bez trhání nepůjde. Paní doktorka je velmi pečlivá, příjemná a profesionální. A pokud jde o ceny, tak v Olomouci po nás chtěli za léčbu téměř dvojnásobek, takže jsme i s dojížděním nakonec ušetřili. Určitě doporučuji!
Z
Zbořil Miroslav
Velmi citlivý přístup k pacientovi, přesvědčující odbornost, ordinace na úrovni.
honza
jste nejlepsi
Skvělá doktorka, milý přístup, krásná ordinace i čekárna. Doporučuji !
skolka13
má velmi vlídný přístup k pacientům a je vidět že to není amatérka