Svou praxi zaměřuji na dospělé a starší děti. Při vyšetření i terapii nahlížím na člověka jako na celek, nikdy nevěnuji pozornost pouze problému, s kterým přichází. Sleduji i funkční zřetězení potíží a další souvislosti. Od roku 2012 jsem působila v několika soukromých fyzioterapiích v Praze a poslední dva roky v Liberci. Během své praxe jsem nasbírala mnoho zkušeností s běžnou populací i sportovci.
O mně
Fyzioterapeutická konzultace
Fyzioterapeutické konzultace
Fyzioterapie
2 názory
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Další informace o názorech
lukj
Velmi milý a profesionální přístup. Od začátku správné určení původu problému (který jsem vůbec nečekal) a naučení cílených cviků na nápravu. Opravdu velmi doporučuji. A děkuji :)
• FyzioJoy • fyzioterapie •
Karolína
Hanka je výborná fyzioterapeutka. Je vidět že zná spoustu diagnostických testů protože velmi dobře odhalí pravou příčinu bolesti a terapie je pak díky tomu cílená a velmi efektivní. Hanka je navíc milá a vše vám vysvětlí. Velmi doporučuji
• FyzioJoy • fyzioterapie •
V okolí Jablonce nad Nisou
Zdravotní pojišťovny
- Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Jablonci nad Nisou
- Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Jablonci nad Nisou
- Fyzioterapeuti s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Jablonci nad Nisou