Červeného kříže 2564, Česká Lípa 47006
JČ
Maximální spokojenost. Po těžkém úrazu kolene mě paní Pipková dala dohromady. Koleno mi pomohla výborně stabilizovat a posílit. Nemám nejmenší výhrady.
Pro mě ne dobrá zkušenost. Sestra nepříjemná, mluví s Váma jako s naprostým hlupákem, nevím proč? O synovi mluví jako o nějakém kusu masa, hodně si asi zakládá na své profesi a ostatní patrně považuje za hlupáky. Jinak informovanost neprofesionální, žádné rady, nic. Ztráta času a proto jsme našli jiné středisko, kam budeme na rehabilitace docházet. Za mě - NEDOPORUČUJU.
Klárka
Včera jsem byla poprvý v rehabilitačním centru na masáži, a už k nim v životě nepůjdu.
Masáž byla velice bolestivá a to jsem ještě nevěděla že bolestí nebudu moci ve tři ráno spát...• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jan Honosek
Vzaly mě okamžitě krásné prostředí super obsluha neni co vytknout spokojenost
Hrůza děs.
Jsem naproto nespokojená a znechucená chováním paní Kláry Šafránkové, člověk se chodí na rehabilitace naučit léčit a né se chodit stresovat, tato paní na mě štěkala už do telefonu, když jsem se chtěla objednat na první cvičení, šla jsem tam už s tím, že jsem se bála, abych na ní nenarazila jako na rehabilitační sestru. Naštěstí jsem chodila k někomu jinému, ale s touto dámou jsem se přeci jen střetla .. oslovení co jste zač, když jsem přišla na rehabilitace mě absolutně šokovalo, její další chování v rozhovoru se mnou ani nemá cenu komentovat, je mi z toho na blití. Takže pokud tuto dámu nebaví pracovat s lidmi tak nevím, co tam ještě dělá, v životě tam už nepůjdu. ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI kvůli možnému střetu s ní, divím se, že je zaměstnaná.
Hrůza děs.
Musím si stěžovat na rehabilitační sestru Kláru Šafránkovou, štěkala na mě už do telefonu, když jsem se chtěla objednat a při vztupu do čekárny oslovení co jste zač, si může strčit za klobouk, v životě už mě tam nikdo nedostane, tato důra se ke mě chovala jak k odpadu, nevím co tam dělá když jí práce s lidma evidentně nebaví... Ostatní zaměstnanci jsou ale příjemní a pečlivý, ale tohle blonďatý koště už nechci v životě vidět.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Co se týče ochoty a chování k pacientům a úrovně masáží,nelze doporučit,zejména mladou pracovnici,která v této ordinaci působí.Tato slečna je zcela unuděná,bez zájmu,práci dělá ledabyle,konkr.masáže,hladí pokožku,naprosto k ničemu.Hlavně si čte noviny,atd.,pacient je jí na obtíž,proto už bych k ní nikdy nešla a nedoporučuji.
K.T.
Vynikající rehabilitace.....mám s nimi jen ty nejlepší zkušenosti a mohu všechny rhb sestřičky vřele doporučit:-) byla jsem u nich moc spokojená
Věra .B.
Rehabilitační středisko p. Koukalové je na úrovni,rehabilitační sestry příjemné a práce odvádějí velice dobře.D O P O R U Č U J I !!!!!!!!!!!!!!
Upravit nebo spravovat profil- Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v České Lípě
- Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v České Lípě
- Fyzioterapeuti s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v České Lípě