MUDr. František Hatoň

Zábřeh 1 adresa

Odborný lékař ortopedie

Školská 15, Zábřeh 78901

• I

Tohoto doktora určitě nedoporučuji, zanedbal u mé dcery závažnou chorobu kyčle. Byla jsem u něho několikrát a pořád dokola tvrdil že se jedná o nachlazený kloub, nyní musí dcera nosit atlanta dlahu a pravděpodobně se nevyhne operace kyčle .

• I když je jeho přístup poněkud zvláštní, tak je to dobrý lékař. Není tady ani moc na výběr ale rozhodně lepší jak MUDr. Matuška

• Milý a přívětivý , absolutně nesouhlasínm se zápornými ohodnocením!!
    ke mně i mým přátelům a známým se chová vždy korektně a zodpovědně .
    jsem pacientkou pana doktora již vce jak 20 let....

• Neochota,nezájem o pacienta.

Vinikájící lékař zachránil mě před operací páteře a chová se velmi dobře na jeho věk je pořád maximálně schopný !!!!

Nesouhlasím s uvedeným záporným hodnocením. Dle mého názoru je to vynikající lékař s dlouholetou praxí a zkušenostmi.Vždy ochotný. Mohu jen doporučit.

• Velmi dobrý lékař a člověk.

vynikající odborník, mnohaleté zkušeniosti, skvělý přístup k pacientům. vždy mi moc pomohl, chodí k němu celá moje rodina.

• V

Takový hodný starý pán ochotný, snaží se pomoci ,ale co mi trochu vadí,že mluví(brumlá) k sestře,ne ke mě.Já chci taky vědět co mi je ,že?Ale spíš doporučuji!