2 názory

Po delší "viróze" s vleklým kašlem jsem vykašlal miniaturně krve. Nemám pocit,že bych se příliš sledoval, nicméně tohle mě navštívit specialistu donutilo. Měl jsem žádanku od PL. I přes nával mě paní doktorka ten den vzala, nechala udelat rozbor krve a snimek plic. Podrobne se na vse vyptala a sepsala strankovou zpravu, plus predepsala lecbu. Dnes na kontrole, opet jeden pacient za druhým. Predepsano dalsi vysetreni v lednu-pro jistotu.
    Za me: vic takovych doktoru, je videt zajem,peclivost,vstricne jednani-i pres enormni zatez. Nechtel bych byt v teto dobe doktorem. Totalni pretizenost, presto se ti lide snazi pro pacienta udelat maximum! System je spatne nastaven,nikoli lekari.
    A chapu,ze vaznejsi stav pacienta-v tomhle provozu a zatizeni-tezko resit. To uz je spis potom na nemocnici..?
    Pokud budu potrebovat,urcite znovu tuhle ordinaci navstivim. Opravdu mam duveru.

• Přeloučská Poliklinika a.s.- EUROCLINICUM a.s. Jiný  •

• E

Telefonické objednání k vyšetření odborníkem. Absolutní nespokojenost, arogance, povýšenost, odmítnutí vyšetření.
    Bez doporučení nelze, s doporučením za 2 měsíce. OL byl mimo, nebyl jsem schopen dostat ihned doporučení, dodal bych později nebo při návštěvě v ordinaci. Jsem onkologický pacient, těžké dýchání, zánět na plících, léky nezabírají. Hledal jsem odbornou pomoc. Při telefonickém objednání byl dohledán i snímek plic, popsány podrobně problémy, celkový zdravotní stav po léčbě. Přesto jsem byl odmítnut. Odborný lékař je jen pro vyvolené ? Zcela jistě bych odborníka nevyhledával, pokud bych se cítil dobře. děkuji sestře za vstřícnost a paní doktorce za odborný přístup. Tuto ordinaci podruhé vyhledávat nebudu.

• Přeloučská Poliklinika a.s.- EUROCLINICUM a.s. Jiný  •