Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
~
Paní doktorna je vstřícná a seriozní ke všem pacientům, kteří jsou slušní a vychovaní. Bez ohledu na svůj čas se snaží vyhovět většině pacientům. Bohužel je limitovaná časem i pojišťovnami a tak se na nové pacienty mnohdy nedostane. J*
~
Paní doktorka je nejlepší!jako lékařka i jako člověk.Má porozumění a nechá pacienta,aby vyjádřil svůj názor!Byla jsem,před paní doktorkou u několika psychitrů a díky jejich léčení jsem přemýšlela o sebevraždě.Chválím den,kdy mě paní doktorka i když měla již plný stav,přibrala do své péče.Skrs to jí nikdy nepřestanu bý vděčná!!!!!
~
Paní doktorka výborná, prostě nejlepší, velmi lidská, ochotná, vřele doporučuji!!!!
~
Paní doktorka Fialková je nejen velmi dobrý psychiatr,ale i člověk. Mysím, že takové lékaře mnoho lidí potřebuje.
Martina
Doporučuji,velmi dobrá lékařka a zároveň i příjemný člověk! S mým problémem mi pomohla a všechno je zase supeeeer :o)
Eva B.
Pani doktorka neni jen skvela lekarka,ale i skvely clovek.Je velmi vstricna,domluva je s ni snadna.Je NEJLEPSI!!!!!!!!!!!!!!!!Preji p.doktorce a nejen ji,ale i cele jeji rodine hodne zdravi a stesti v r.2009
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.