M. R. Štefánika 3, Šumperk 78701
4 názory
U
upřímný
usměvavý, vtipkující pán, ale absolutně už neví, co obnáší moderní doba. Chtěl mi vrtat koleno, že mám prasklý meniskus nejspíš a mě osvítil duch svatý, že jsem jel do FN Olomouc, kde zjistili, že mám v koleni "pouze" infekci, tak-že antibiotika a vše je ok.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Stanovil mi diagnózu na základě lístku od obvoďáka, který mě k němu poslal. Vůbec nic nezkoumal, měl strašně naspěch. Diagnóza byla chybná.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pana doktora jsem navštívila pouze jednou,ale naprosto určitě vím,že také naposledy. Měla jsem velmi velké bolesti v koleni, pak doktor mi diagnostikoval nefyziologický tvar meniscusu a "zkrácený" čtyřhlavý sval stehenní. Laikovy to připadá zcela normální, ovčem při mém povolání zdravotní sestry jsem jsi tím zas tak moc jistá nebyla. Objednala jsem do nemocnice k lékaři na kontrolní vyšetření. Ze všech poznatků pana dr. se ukázalo,že jde pouze o změklé chrupavky a pobolestivý stav úrazu... Pan doktor nemá zájem vzdělávat se a to v tomto oboru opravdu dohromady nejde, protože jak mi bylo řečeno, pan doktor toto určuje převážně na všechny poraněné kolenní i ramenní klouby...Velmi slabý.
T
tesařová eva
Velmi ochotný a lidský přístup. navštívila jsem tohoto lékaře na dooručení své kamarádky a nelituji,několikrát pak léčil i mé děti jsem s ním velice spokojena.