Dominika Drozdová
Zubní ordinaci MUDr.Dušana Duly navštěvují víc jak 30 let. Jeho práce a profesionální přístup je vždy perfektní. Patří mu obrovský dík. Stejně kladně hodnotím i milou a vstřícnou sestřičku.
Děkuji.
Jana Němčanská
Skvělý zubní lékař. Vždy dobře naladěný. Totéž platí i pro sestřičku. Nějakých 30 let jsem chodila ke kamarádce se zubama a vždy jsem byla spokojená. Jenže to jsem neznala tohoto pana doktora. Jsem strašně ráda, že jsem měla to štěstí a dostala se do jeho péče. Mimo jiné bezvadně trhá zuby. Několik mi jich vytrhla i zmíněná kamarádka a vždy jsem skončila na nemocenské se strašnýma bolestma. Tentokrát po vytržení osmičky u pana doktora můžu normálně fungovat. Žádná bolest se nedostavila. Prostě balada. Je mi líto všech, kteří se k němu nedostali. Němčanská
Petra Blažková
Kudy chodím, tudy pana Dulu vychvaluju, že se jedná o nejlepšího zubaře. Jsem hrozně ráda, že mě přijal do své péče. Jak psal již někdo přede mnou, o záchranu každého zubu bojuje a snaží se ho dát do pořádku. Vím o čem mluvím, protože p. Dula mi musel spravovat to, co předchozí zubařka neudělala zrovna nejlíp. A že to nebylo jednoduché (dokonce jsem se bála, že o některý zub příjdu, ale naštěstí se vše vydařilo). Zároveň všechny zákroky vysvětlí, nic mi nenutí, vůbec ničeho se u něj nebojím, protože si vždy říkám, že jsem v těch nejlepších rukou :-). V ordinaci se cítím vždy fajn - i sestřička je velmi příjemná a ochotná. Mají moji důvěru na sto procent !
Matyášová Božena
Pan doktor Dušan Dula a jeho sestřička Pavla jsou lidé,se srdíčkem na správném místě.Mne se pan doktor ujal v době,kdy jsem neměla svého zubaře cca před rokem a mohu zodpovědně říct,že oba jsou profesionálové.Záleží jim na pacientech,jejich chování je milé a zažene vám strach ze zákroku.Takových lidiček bychom v našem zdravotnictví potřebovali víceJsou to lidé s běžnými starostmi a radostmi.Dovedou pomoci,potěšit.Matyášová
dandy
Ačkoliv, k panu doktorovi nechodím,tak musím konstatovat,že mi vytrhl dva hodně bolestivé zuby,které byli již v hrozném stavu.Byl jsem překvapený,jak skvěle je dostal ven a tím mi tak ulevil od bolesti.Byl velice ochotný a vstřícný. Opravdu JEDNIČKA mezi zubaři. Děkuji.
jan r.
je to opravdu vynikající lékař, navíce se vždycky nasmějeme, takže už se ani nebojím
prostě ten nejlepší
Skvělý pan doktor, u něhož se i trhání zubu moudrosti stává příjemnou záležitostí. Díky lidskému přístupu, šikovnosti, ochoty a smyslu pro humor jak u pana doktora, tak u sympatické sestřičky opravdu není třeba se jakéhokoli zákroku a návštěvy této ordinace obávat
Perfektní
moc fajn