Samostatná ordinace lékaře specialisty

Masarykova 1132, Plzeň 312 00

Zdravotnické zařízení Plzeň - Doubravka s.r.o.

Masarykova tř. 62/1132, Plzeň 31200

Paní doktorka i sestra jsou velice milé, již dlouho jsem se nesetkala s tak milým přístupem. I léčba mi pomohla. Moc děkuji.

• Zdravotnické zařízení Plzeň - Doubravka s.r.o. Jiný  •

Paní doktorka je opravdu PANÍ DOKTORKA na svém místě! Velice ochotná, empatická a hlavně vyléčí! Měla jsem problémy trvající x let a všichni mne jen odbývali. Už jsem si myslela, že si to vsugerovávám. Problém se zhoršoval a po návštěvě paní doktorky jsme tomu přišly na kloub a je mi skvěle! Nesmím v této recenzi opomenou ani sestřičku. Také sestřička na svém místě! Moc paní doktorce děkuji!

• Zdravotnické zařízení Plzeň - Doubravka s.r.o. Jiný  •

• Velice empatická, což nemocný člověk potřebuje nejvíce!!! Vše pěkně vysvětlí polopatě, a v klidu. Člověk má pocit, že ji na něm fakt záleží.....

• Velmi sympatická,svědomitá,přátelská, specialista nejen ve svém oboru, ale pomůže i s jinými neduhy,
    vřele doporučuji, navštěvujeme ji celá rodina již 15 let, kdy pomohla nejen nám, ale hlavně manželovi opravdu z kritického stavu. Se sestřičkou mají nejskvělejší přístup k pacientům, nikde jinde jsem se necítila tak dobře, jako u nich v ordinaci. :)

• Potvrzuji, jedna z nejsympatičtějších lékařek s kterými jsem se setkala. Vše přehledně a ochotně vysvětlí, možná diskuze, konzultace. Moc doporučuji.

• Výborná lékařka,které vděčím za vše co pro mě udělala a také pro mého manžela,úžasný člověk se srdíčkem na pravém místě.Návštěva v její ordinaci je pro mě pohlazení na duši.Sestřička bezvadná.Manželé Bartošovi.

• Paní doktorka Nová je nejen velmi dobrá lékařka,léčím se u ní již 19 let a jenom díky její enormní péči jsem mohla pracovat do 65 let, ale velmi lidský člověk v pravém slova smyslu. Návštěva v její ordinaci je pro mne vždy pohlazením na duši. Vřele a bez zaváhání ji mohu doporučit ostatním pacientům s plicními neduhy.

Alena Jandová

• B

VÝBORNÁ LÉKAŘKA !

Nejlepší lékařka jakou jsem navštěvoval. Stoprocentní specialistka a navíc lidsky úžasná. Stejně tak sestřička.

Skvělá lékařka, odborně i lidsky, ona i sestřička mají vynikající přístup, jsou příjemné a milé. Bez nadsázky můžu říci, že jsem dosud lepší nepoznala.