Lovosická 440/40, Praha 19000
Lovosická 440/40, Praha 9 - Prosek, 190 00, Praha 190 00
linaviz
Ja tedy souhlasim s pani Kerblovou. Kontaktovala jsem kliniku pani doktorky telefonicky, chtela jsem si objednat na zjisteni na jakou antibiotiku mam allergii, po strasne allergicke reakci na ampicilin po porodu. Byla jsem odeslana k moji prakticke lekarke, zda mozna ze zadnou alergii jsem nemela. Snazila jsem vysvetlit ze prakticka lekarzka vse informaci ma jen ode mne, a urcite nebude o tom vedet vic nez ja, ale na druhe strane linky mi vubec neposluchali. Urcite muzu najit doktora ktery mi alespon vyslechne.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
I
Ivana Rocnova
S paní doktorkou jsem velmi spokojena, hodná, pečlivě vyšetřuje a má za sebou i výsledky se zdravím mé dcerky, takže vřele doporučuji
Kerblová
Mudr Drahomíra Medvecká alergologie-Dnes jsem po telefonu kontaktovala tuto lékařku s problémem -potravinová alergie.Bohužel jsem se setkala s neskutečnou arogancí ,nezájmem a naprostou neprofesionalitou.Musím podotknout,že jsem také zdravotník.Naštěstí je možnost zvolit jiného lékaře ,který si na Vás udělá čas ,ale jsem dost zklamaná.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
pacient009
Paní doktorka mi vše vysvětlila a poradila i když nemusela. Cítil jsem že vše říká opravdově a se zájmem o mě. Mám k ní díky tomu velikou úctu.
Dagmar Novotná
Přišla jsem bez objednání, s bydlištěm i kartou mimo Prahu a přesto mě paní doktorka přijala, pomohla a vysvětlila mi detailně problematiku užívání léků v době těhotenství. Velice děkuji a doporučuji.
už 15let chodím k paní doktorce a jsem spokojenej, přijde mi jako profesional, ochotná, vždy mi vyjde vstříc ... sestřička taky super.. takže mohu jen doporučit ;)
Naprostá spokojenost.Zájem o pacienta a lidskou komunikaci obrovský.Prostě profesionál jak má být.A nesmím zapomenout i velkou chválu na sestřičku paní Žáčkovou.Děkuji a vřele doporučuji !!!!!
velmi vstřícný přístup, důsledné vyšetření
Paní doktorka je výborná, velice důsledná, milá, klidná a vždy ochotně pomůže a poradí. Vše probíhá v klidu a můj malý syn se u ní od začátku cítí v bezpečí, v klidu si hraje zatím co mi si povidáme. Např. oproti dětské doktorce se nedá srovnat. S negativními komentáři souhlasit také nemůžu. Je fakt že v čekárně si většinou počkáte, ale stojí to opravdu za to.
Paní doktorka je vynikající specialistkou ve svém oboru, navíc je velmi vstřícná, ochotná a dobře se s ní povídá. Navštěvuji ji už nějakou dobu a vždy vyřešila mé přetrvávající problémy. Je možné se objednat a 2 dny v týdnu přijít i bez objednání.