Mgr. David Hrbáček

Odhadovaná doba odpovědi:
Logo
Mgr. David Hrbáček

Novodvorská 1061/10, 142 00

AKUTNÍ OBJEDNÁNÍ - pro akutní termín volejte, nebo pište na číslo +420 608 904 137, nebo využijte online kalendář (v kolonce služba vyberte akutní fyzioterapie). Akutní termíny jsou nad rámec objednávací kapacity, o svátcích či víkendech a jsou proto dále zpoplatněny.

30/11/2025

Fyzioterapii se věnuji od roku 2017. První zkušenosti jsem začal sbírat už během studia na rehabilitačních odděleních v nemocnicích, ambulancích, lázních i v rehabilitačním ústavu. Prošel jsem různými pracovišti a setkal se s širokým spektrem diagnóz, což mi umožnilo posunout své dovednosti dál.

Díky zkušenostem s různými metodami a fyzioterapeutickými postupy dokážu terapii zacílit na konkrétního člověka. V terapii využívám principy vývojové kineziologie v kombinaci s měkkými a mobilizačními technikami. Každá terapie je doslova „šitá na míru“, protože věřím, že neexistuje jeden univerzální postup ani cvičení pro všechny. Do terapie zapojuji také cvičení – ale nebojte, jako ve fitku se u mě cítit nebudete.

Ve volném čase se věnuji cvičení v posilovně a tréninkům juda. Rád vyrazím na výlet, na kolo, zaplavat si a v zimě na běžky. Volný čas trávím také s přáteli nebo u dobré knihy.

Najdete mě v DC Rezidence Domino (Novodvorská 1061/10, Praha 4). Před recepcí projdete požárními dveřmi na schodiště, vyjdete do 2. NP a dáte se dveřmi vlevo. V případě pozdního příchodu prosím klepejte. Parkovat můžete na placeném parkovišti (vjezd z ulice Chýnovská před kruhovým objezdem) nebo v přilehlých ulicích. Podrobnější informace najdete na mých webových stránkách fyziohrbacek.cz.

Budu se těšit na Vaši návštěvu,
David Hrbáček

Více O mně
  • Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.

• Fyzioterapie

1 100 Kč - 1 300 Kč

• Fyzioterapie 120 min.

2 200 Kč

• Z

Super lidský, citlivý přístup, odbornost a použití různých technik

• S

profesionalni, presto velmi lidský a pratelsky pristup.

• Fyzioterapie Mgr. David Hrbáček, MBA fyzioterapie  •

Byla jsem velmi spokojená. Profesionální ale naprosto lidský přístup.

• R

Skvělý fyzioterapeut, který opravdu pomůže. Můžu jen doporučit.

• Fyzioterapie Mgr. David Hrbáček, MBA fyzioterapie  •

Skvělý přístup mohu jenom doporučit, hnedka jsem si udělal další termín.Veřím že dáme nohu společně do formy-:)

Dejv je nejlepší.
    Vždy včas připraven, hezká ordinace, jednoduché parkování.

• Š

Zlaté ručičky ochota svědomitost skvělí přístup k pacientům...všechno vysvětlí

• Z

Terapie u Mgr Hrbacka mi prinesla velkou ulevu uz bezprostredne po jejim absolvovani.Ocenuji schopnost analyzovat problem i sikovne ruce pri samotne terapii

• Fyzioterapie Mgr. David Hrbáček, MBA fyzioterapie  •

Jsem opravdu nadšená z přístupu, umu a citu s jakým pracuje David Hrbáček

• Fyzioterapie Mgr. David Hrbáček, MBA fyzioterapie  •

Velmi empatická a účinná terapie. Výborná komunikace.