Staroměstská 38, Chodov 357 35
4 názory
Z
Zita Bráchová
S kocourkem v zoufalém stavu, jsem dostala oporu v jasném vyjádření stavu vůči mému chtění a stavu věci...vůči zvířátku. Mám zlou zkušenost s veterináři, kteří mnou manipulovali. Rozloučení bylo bolestné a krásné, moc moc děkuji.
• Veterina NA FAŘE • Jiný •
Jsem s jeho prací velice spokojená. Byl k nám velmi ochotný a stále je. Není pro něj problémem zajet za pacientem i 50 km. My totiž tady jsme rádi, že lékař zvedne aspoň telefon. Jsem ráda, že jsem ho poznala.
Dobrý den,včera jsem navštívila ordinaci pana doktora Bořka za účelem kastrace mého 2.5.ročního Bišonka.Odešla jsem bez něj s prázdnou taškou.Při píchnutí první injekce na uspání,pejsek dostával šoky a upadal do agonie.Vůbec nechápu co se stalo!!!Velmi mě to bolí a proto jsem se to rozhodla zveřejnit.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Adriana
Ač nerada, tak nemůžu doporučit. Již z webu pan veterináře jsem měla pocit, že mu jde především o prodej krmiv a dalšího zboží, nicméně jsme šli na vyšetření. Pan veterinář si nás nezvážil, nezměřil teplotu a za toto vyšetření si účtoval 200 Kč. Očkování dražší než u jiných veterinářů v okrese. V podstatě s problémem, s kterým jsme přišli, jsme také odešli a řešili ho sami a nechali jsme tam nehoráznou sumu peněz. Bohužel až zpětně od známých slyším podobné.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní