MUDr. Dagmar Galatíková

Revmatolog Více

Bruntál 1 adresa

Revmatologie Bruntál, s.r.o., interní

Zahradní 16/979, Bruntál 79201

• Díky bohu, že mě vítr zavál do Bruntálu k paní doktorce Galatíkové, v Krnově by se se mnou nemazali.
    Díky za to, že chodím, díky za biologickou léčbu. Paní doktorko, DÍKY!!! :-) Svrčinová Jana

• S

Každý den,co se probudím bez bolestí děkuji paní doktorce- za to,že nám umožnila biologickou léčbu.Je to určitě hodně práce navíc,ale přesto jsou tam všichni vždy usměvaví ,vstřícní- tisíckrát děkuji za to,že pro nás jste- Ludwigová

• R

Byla jsem tam s dcerou a paní doktorka na mě udělala velmi dobrý dojem byla velice pečlivá, ochotná naslouchat, svědomitá.Děkuji Radka

• Je fakt příjemná,naslouchá pacientovi,necítím se jako simulant,protože p.doktorka věří mým bolístkám.A to je pro mě důležité.Do kostí nevidí a přesto ví,že člověk trpí.Vždy najde šetrné řešení.Děkuji Vám,paní doktorko

• Neznám lepší doktorku! Inteligentí, předvídavá, vstřícná a profesionální. Odborník. Léčí mě celý život a jsem velice spokojená. VeruG.

• K paní doktorce chodím asi rok a jsem velice spokojená.Jana N.

Paní doktorku vřele doporučuji. Je odborník na svém místě, je pečlivá, má lidský přístup, dokáže pacientovi naslouchat. Jsem s ní spokojená, neměnila bych.

• B

MUDr. Dagmar Galatíková patří ke skutečným odborníkům v oboru. Má velice lidský přístup ke svým pacientům, je vždy spolehlivá, a nenechává tzv. nic náhodě. Dokáže i předvídat a díky prevenci zabránit vzniku onemocnění, ev. jeho nepříznivému vývoji. Získala si moji naprostou důvěru a já jsem velice ráda, že právě ona je mojí odbornou lékařkou.

Je to skvělá, velmi chytrá a obětavá paní doktorka