Zahradní 16/979, Bruntál 79201
Jana Svrčinová
Díky bohu, že mě vítr zavál do Bruntálu k paní doktorce Galatíkové, v Krnově by se se mnou nemazali.
Díky za to, že chodím, díky za biologickou léčbu. Paní doktorko, DÍKY!!! :-) Svrčinová Jana• • •
Staňka
Každý den,co se probudím bez bolestí děkuji paní doktorce- za to,že nám umožnila biologickou léčbu.Je to určitě hodně práce navíc,ale přesto jsou tam všichni vždy usměvaví ,vstřícní- tisíckrát děkuji za to,že pro nás jste- Ludwigová
Radka
Byla jsem tam s dcerou a paní doktorka na mě udělala velmi dobrý dojem byla velice pečlivá, ochotná naslouchat, svědomitá.Děkuji Radka
Je fakt příjemná,naslouchá pacientovi,necítím se jako simulant,protože p.doktorka věří mým bolístkám.A to je pro mě důležité.Do kostí nevidí a přesto ví,že člověk trpí.Vždy najde šetrné řešení.Děkuji Vám,paní doktorko
Neznám lepší doktorku! Inteligentí, předvídavá, vstřícná a profesionální. Odborník. Léčí mě celý život a jsem velice spokojená. VeruG.
K paní doktorce chodím asi rok a jsem velice spokojená.Jana N.
Jana
Paní doktorku vřele doporučuji. Je odborník na svém místě, je pečlivá, má lidský přístup, dokáže pacientovi naslouchat. Jsem s ní spokojená, neměnila bych.
B
Bršťáková Simona
MUDr. Dagmar Galatíková patří ke skutečným odborníkům v oboru. Má velice lidský přístup ke svým pacientům, je vždy spolehlivá, a nenechává tzv. nic náhodě. Dokáže i předvídat a díky prevenci zabránit vzniku onemocnění, ev. jeho nepříznivému vývoji. Získala si moji naprostou důvěru a já jsem velice ráda, že právě ona je mojí odbornou lékařkou.
Jan
Je to skvělá, velmi chytrá a obětavá paní doktorka