AKADEMICKÉ VZDĚLANÍ:
Lékařská fakulta Univerzity Komenského v Bratislavě, diplom v oboru všeobecného lékařství
Státní zkouška ze všeobecné chirurgie, Slovenská lékařská univerzita, Bratislava
Státní zkouška ve zvláštním prostoru plastické chirurgie, Slovenská lékařská univerzita, Bratislava.
STÁŽE:
Klinika plastické chirurgie, Fakultní nemocnice Ružinov, Bratislava, Slovenská republika
Klinika plastické chirurgie, Fakultní nemocnice v Banské Bystrici, Slovenská republika
Klinika plastické chirurgie, Fakultní nemocnice Košice, Slovenská republika
Katedra spalování a využití chirurgie Šaca Košice, Slovenská republika
ODBORNÁ PRAXE:
1998-2008 Klinika plastické chirurgie, Banská Bystrica, Slovenská republika
2008-2012 Specialista v oboru plastické chirurgie v nemocnici v Domažlicích
od 2013 Specialista plastické chirurgie na klinice SWISSMED Plana a OB klinika Praze
Více O mně

• Modelace prsou

• Odstranění celulitidy

• Plastická operace břicha

• Plastická operace nosu

Dňa 24.2 2016 som podstupila operáciu argumentáciu (zväčšenie prsníkov) Bola to moja najlepšia voľba zveriť sa do rúk práve panovi dr MUDr Csaba Toth. Úžasný odborník,skvelý človek s veľkým srdiečkom.Prsia su dokonalé ,prirodzene presne tak ako mi bolo sľúbené. Patrí Vám môj obdiv a veľká vďaka. Všetkým urcite odporúčam. Ďakujem za splnenie sna..