Břetislav Polách

Urolog · Více

Odborný lékař urologie

Nám. Hrdinů 8, Krnov 79401

Velmi příjemný a pečlivý lékař. Snaží se najít příčinu a opravdu citlivý přístup a vysvětlení všech věcí problému,který se Vás týká.Sestřička je taky moc příjemná a pozorná při zákrocích jak je cévkování atd.Moc jim děkuji za jejich přístup

• Odborný lékař urologie Jiný  •

• o.k. člověk

• S horším lékařem jsem se bohužel nesetkala. Banální záležitost byla špatně léčena, přerostla v akutní problém trvající měsíc. Správnou léčbu musel stanovit jiný lékař. Co jsem se i ptala okolí, tak vše se řeší cévkováním, které je ve většině případů naprosto zbytečným zásahem do těla.

• Vynikajíci lekař,za pár týdnu mě zbavil dlouhotrvajícím potížim,praktická lékařka mě nebyla schopna k němu poslat,až to udělal další vynikajíci lekař
    chirurg mudr.Maláč ,a ti mě dali dohromady. Oběma DOKTORUM děkují.To je aspoň
    léčba na ÚROVNI, nic jiného nemohu dodat.

• Setkat se s lékařem, který Vás vyslyší,vyšetří a stanoví léčbu. Moje potíže
    zjistil až pan doktor. Jsem mu vděčná, že se už na mě lékaři, v mém bydlišti,
    nedívají jako na někoho, kdo si vymýšlí. Moc děkuji. Hostičková

• Opravdu velmi příjemný člověk,který dokáže vysvětlit problém a pověnovat se pacientovi.Navíc má smysl pro humor,což je dnes velmi důležité a povzbudivé.Prostě super doktor.

• Souhlasím se všemi hodnoceními. Pan MUDr. Polach je odborník , urolog na svém místě. Pacientovi se plně věnuje, vysvětlí příčiny zdravotních potíží, dokáže pomoci. Docházím opakovaně do jeho péče a vždycky jsem s jeho péčí spokojen. Moc děkuji za sebe i za další pacienty, kteří nemají přístup k internetovým stránkám.

• Perfektní odborník.Pacientům vysvětlí jejich problémy jednoduše,srozumitelně a s lidským porozuměním.Kéž by bylo takových doktorů více!

• Mudr.Polách je vzácný člověk.Neznám žádného lékaře,který je tak vstřícný a ochotný najít si čas a vše vysvětlit.

• H

Perfektní doktor.Takových doktorů by mělo být opravdu víc!