- Gynekologie a porodnictví
Ultrazvuk plodu
Ultrazvuk
3 názory
KM
Na pana doktora jsem narazila pred 3 lety pri porodu. Mela jsem velky strach z vyvolavaneho porodu, namisto aby mi pan doktor vysvetlil rizika/prinosy vyvolavani, jeho strategie byla mi rict, ze jsem prece do porodnice prisla, protoze jim duveruju a nechci, aby mi to miminko umrelo… nasledne nerespektovani porodniho prani, kdy mel tendence porod urychlovat i pres muj nesouhlas (cely porod trval 4h, nevim proc to chtel jeste urychlovat ) v porodnim prani, uz bylo jen tresinka na dortu.
• Městská nemocnice Ostrava • gynekologické vyšetření •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
N
NiB
Pan doktor Sivák je odborník a zároveň dobrý člověk. Od první chvíle působil velmi sympaticky a citlivě. Pečlivě naslouchal mému problému, projevil opravdový zájem a společně jsme hledali nejlepší možné řešení. Jeho přístup je maximálně profesionální, ale zároveň lidský. Vše mi důkladně vysvětlil, trpělivě odpověděl na všechny mé otázky a ujistil se, že se cítím dobře informovaná a v klidu. Bylo znát, že mu na pacientech opravdu záleží a že svou práci dělá s nadšením a snahou pomoci.
• jiné místo • Jiný •
LF
Velice prijemny, mily a ochotny pan doktor. Doporucuji
• Městská nemocnice Ostrava • Jiný •