MUDr. Bohumil Kleprlík

Gynekolog · Více

Meziměstí 1 adresa

K-GEMINI s.r.o. - PL gynekolog

5. května 13, Meziměstí 54981

Díky panu doktorovi jsem měla léta komplexy. Ne každý snese jeho košilatý až nemístný humor. Žádný vážný problém jsem s ním neřešila, hodnocení odbornosti proto přenechám jiným. Ale prosím vás, maminky, pokud máte dceru v pubertě, na kterou chlap ještě nesáhl, neposílejte ji k němu. Jsou věci, které zkušená ženská skousne v pohodě, ale mladá stydlivá holka z toho může být dost špatná.

Sestřička i pan doktor mi přijdou výborní. Pan doktor působí profesionálně, na což má vliv i vybavení ordinace, a je maximálně citlivý. Vadí mi jen jedna věc, v čekárně se čeká hrozně dlouho. Sestra se vždycky omlouvá, že doktora honí, ale doktor se tváří, že mu taková věc naprosto nevadí.

• Pan doktor Kleprlík mi nevyhovuje. Většinu času se tváří nepříjemně, mlčí a nic nevysvětluje. Na druhou stranu při vyšetření je citlivý. Sestřička je velice milá a ochoná.

• Jeden z nejlepších doktorů kterýho znám...je ochotný prostě doktor na správném místě dnes se málo vidí

• :

Není špatný,ale která ráda chodíte na prohlídky?

Ve spěchu se pacientky špatně vyšetřují, nikdy mi nepomohl přímo s mým problémem, já osobně se v jeho ordinaci cítím, jako by mě vyšetřoval někde na záchodě, proto jsem raději lékaře změnila