Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolíZkušenosti
dablikmonca
Léčím se u paní doktorky už pár let a z vlastní zkušenosti můžu s čistým svědomím napsat že se jedná o jednu z nejlepší lékařek co jsem poznala. V přístupu a profesionalite se jí dá jen s těží konkurovat. Dále musím dodoktnout šikovnou a milou sestřičku. Pokud nedej buh někdo bude mít kardiologicky problém tak bez obav doporučuji paní Kadleckovou.
Daniel Votroubek
K paní doktorce mám osobní vztah, ikdyž o tom možná neví. Zachránila mi totiž život. Včas správně diagnostikovala problém a to bylo zásadní. Velmi si ji proto vážím.
~
navštívila jsem paní lékařku opět po roce.paní doktorka je velmi dobrá diagnostička,daný problém vysvětlí a ochotně poradí.taktéž chválím sestřičku.děkuji martina šafránková.
~
Výborná lékařka, pečlivá, svědomitá. Vše důkladně popíše a vysvětlí. A chválím i sestřičku!
~
U paní doktorky jsem byla vyšetřena několikrát.velmi pečlivě se mi věnovala.je velice chytrá a velmi dobře rozumí své práci.mohu jedině doporučit.
~
velmi dobrá lékařka,dokonale mě vyšetří .nic nezanedbá.dokáže pacinta vyslechnout.vyšetřila mi dokonce i páteř,což si myslím,že není její povinnost.tímto ji děkuji za její výbornou péči.nebojím se podepsat martina šafánková.
Šulcová M.
Velmi svědomitá lékařka, vidi pacienta celého, bere v úvahu všechny jeho těžkosti.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.