Věra Katzerová
Praktický lékař pro dospělé

Studentů 242, Litovel 78401

• R

Jednou se mi stalo,že jsem s paní doktorkou nesouhlasila a od té doby mi to sestra vždy dává najevo.Nerada chodím k doktorům.Ted je tam hodně dobrý doktor i nová sestra,bohužel bývalá sestra tam je i do teď.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Po 25. co navštěvuji její ordinaci mohu říct velmi spokojen.A hlavně musím vyzdvihnout profesionalitu sestřičky a vlídný přístup k pacientům. Že by upřednostovala seniory nemohu říct.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• Mohu paní doktorku jen doporučit. Ochotná, milá, zodpovědná, pečlivá. Velmi příjemná a milá je i sestřička, která s pohodou zvládá návaly pacientů v důchodovém věku.

• Praktický lékař pro dospělé preventivní lékařské prohlídky  •

• Mam problém s jednou věcí, která se mi vrací. Jednou jsem jela do nemocnice, protože mě bylo otřesně a ja chtěla nějak pomoci. Když jsem na druhý den prisla k ní, tak mi nadala proc jako jezdím do špitálu a at to nedelam. Navíc mi přijde její chování povrchní díky mladším generacím. No a sestřička raději vezme důchodce, kteří prisli asi čtvrtí po mě a sehráli scénu, jak jim je strašně špatně ale po východu z ordinace byli úplně v pohodě. Toť můj názor.

• Dojíždím do ordinace p.doktorky i přesto, že jsem se přestěhoval za Olomouc. Vždy, pokud to bylo potřeba mi domluvila návštěvu u výborného odborného lékaře. Za celou dlouhou dobu, co p. doktorku navštěvuji jsem neměl jediný problém. Já doporučuji.

• Paní doktorka má profesionální přístup k práci, výborné chování, tak jak se od lékaře očekává. Né všude je to samozřejmostí. Chtěl bych ale pochválit i sestřičku, která dělá lékaři také jméno. Vyzdvihl bych i možnost získání praxe u mladých absolventů, kteří se u paní doktorky učí (jak jsem již za nějakou dobu vypozoroval).
    Více takových lékařů. Děkuji

• Přívětivý profesionální přístup,příjemné prostředí a příjemnost lékařky i sestry je úžasná.Ochota vždy vyjít vstříct je skvělá.Cítím se u mé lékařky moc příjemně a odcházím vždy spokojená.

Vidimová Kamila

• K paní doktorce jsem začala chodit, když mi vypršel "nárok" na mou dorostovou doktorku a jiní lékaři mají v ordinacích plno. Bohužel nejsem spokojená s jejím přístupem. Když jsem za ní jednou přišla, že chci doporučení do dietologické poradny, tak mě odbyla se slovy, že stejně nikdy nebudu hubená a že to je zbytečný. Podobně se zachovala i v dalším případě.
    Čekání na odběry krve, které trvalo mnohdy i déle než hodinu se natahovaly kvůli všudypřítomným důchodcům, kteří mají ráno nejvíce napilno. Nehledě na to, že jsem spěchala do práce, abych mohla vydělávat na jejich důchody.
    Momentálně z evidence paní doktorky prchám z důvodu stěhování, ale udělala bych to asi i kdybych se nestěhovala. Bohužel litoveláci moc možností na výběr nemají..

• Svědomitá a ochotná, vřele doporučuji

• Nemám s paní doktorkou zatím žádný problém, ke mně byla vždy milá a střícná. Příjemné vystupování má i sestřička, pěkná a nepřeplněná čekárna.