Poliklinika KOLF s.r.o.

Masarykovo náměstí 2667, Pardubice 53002

Lékaře jsem si zvolila na základě pozitivních recenzí. Bohužel jsem chytila nějaký špatný den a odcházela jsem od něj rozladěná. Řešila jsem problémy s pohybovým aparátem, které navazovaly na vážný úraz po gymnastice, po kterém jsem měla psychický problém se "opět rozhýbat". Lékaři jsem rovnou řekla, že to řeším na terapiích a jsem si vědoma toho, že moje pohybová stagnace není v pohodě a chci ji řešit - proto jsem tam také byla. Každopádně jsem měla pocit, že od prohlášení "momentálně žádný sport neprovozuji, protože..." mě přestal poslouchat a jen podrážděně mručel. Zkoušel na mě pár chvatů, ale nic nevysvětlil, na dotazy odsekával. Pardon, ale nikdy víc.

• Poliklinika KOLF s.r.o. Jiný  •

K panu doktorovi chodím už nějakou dobu. Znám ho z dob, kdy byl ještě v pardubické nemocnici. Nikdy jsem nezažila tak úžasného lékaře. Nejen, že je jako člověk vtipný a sympatický, ale především je to lékař, který se vám bez předsudků věnuje, hledá příčiny problémů a hledá i skutečně jak pomoci. Velmi si ho vážím a jsem vděčná, že je stále lidský, empatický a odborník, od kterého by se jiní mnozí lékaři měli učit.

• Poliklinika KOLF s.r.o. Jiný  •

Léčím se u MUDr. Tomáše Vrbici již řadu let. Žádný jiný doktor se mi tak nevěnoval a nezkoušel nové metody resp. podpůrné prostředky. Bez jeho léčby bych byla definitivní ležák. Moc mu za to děkuji, obdivuji jeho empatický přístup ke všem pacientům, profesionalitu a snahu o co nejlépší léčbu. Smekám před ním.

• Poliklinika KOLF s.r.o. Jiný  •

Jsem pacientem pana doktora Tomáše Vrbici. Je to zatím nejlepší lékař, kterého jsem kdy poznal a opravdu s ním nemohu srovnávat jiného dalšího doktora v oboru rehabilitačního lékařství.
    Jeho motto: "Nic není za těžko tomu, kdo chce.", naprosto přesně vystihuje jeho profesionalitu jak po odborné stránce, tak i po té lidské, má parfektní vystupování a vše dokonale vysvětlí.
    Pokaždé se k němu budu rád vracet.

• R

Po marném chození od lékaře k lékaři mi až Pan Doktor Vrbica pomohl dobře stanovenou diagnouzou a následnou správnou rehabilitací od bolesti nohy. Za jeho profesionální a precizní přístup k pacientovi mu velice děkuji.

• A

Za mě skvělý člověk a doktor. Empaticky, dobře se s ním komunikuje (clovek se nemusí bat zeptat apod.) pacientovi potize se snaží řešit, člověk na svém místě. Děkuji

• Poliklinika KOLF s.r.o. Jiný  •

Pan doktor mi před lety po půl roce chození po Ortopediích a kapačkách pomohl ihned jednou cílenou radou a cíleně vypsanými rehabilitacemi s bolestí zad, se kterou mi žádný rádoby Ortoped na Poliklinice nepomohl za celou dobu! Je super, že je tu někdo, kdo si pacienta prohlédne, zhodnotí a cíleným vyšetřením pomůže. Kolik by se pak ušetřilo na pojištění a dalších výdajích na úplně zcestných léčbách, které jsou našimi ortopedy indikovány, aniž by pacienta řádně prohlédli a vyslechli. Děkuji za pana doktora Vrbicu, že tu je a že je takový jaký je!

• Poliklinika KOLF s.r.o. Jiný  •

• Dobrý den, k panu doktorovi chodím již 10 let a jsem s jeho léčbou,radami a doporučeními velice spokojena. Kéž by byli všichni lékaři jako on. Empatický, vstřícný, milý, ohleduplný, všechno vysvětlí i příčiny i možnosti dalšího postupu léčby s doporučením na specialistu.

• Poliklinika KOLF s.r.o.  •

• Pan doktor je profesionál jak po odborné stránce, tak po té lidské. Empatie a pozitivní energie na rozdávání, hlavně ho zajímá příčina onemocnění a podle toho volí léčbu. Kéž by bylo více takových lékařů!!!
    Děkuji za péči

• Poliklinika KOLF s.r.o.  •

• Dnes jsem u pana doktora byla, zůstala jsem v šoku. Perfektní vystupování, ochotný,příjemný, vše dokonale vysvětlí. Nikdy předtím jsem takovéto chování u lékařů neviděla. Vřele doporučuji. U mě má pan doktor 1* :) Jsem velmi spokojena.