Bedřich Porzer
Fakultní nemocnice Ostrava - Klinika tuberkulózy a respiračních nemocí

17. listopadu 1790, Ostrava 708 52

• PAN DOKROR PORZER VELMI DOBRÝ LÉKAŘ ODBORNÍK VŽDY VTŘÍCNÝ DOVEDE NASLOUCHAT PACIENTOVI A TAKÉ MU DĚKUJI PRAKTICKY ZA ŽIVOT. PAVEL

• Je to PAN doktor PORZER

• Dokud ještě dělal pan doktor ve Vítkovicích navštěvovaly jsme ho obě i s maminou. Obě dvě astmatičky a mo nás mrzí že přesídlil.Velice milý a obětavý doktor a taky sympaťák.

• No prostě, PAN doktor...

• Je mi ctí, že i já mohu vyjádřit svůj souhlas s níže podepsanými a připojit se tímto k zástupu všech vděčných pacientů. Pan dr. Porzer je opravdu nejen skvělý lékař, ale také nesmírně milý člověk s citlivým vnímáním, vždy velmi vstřícný, příjemný. Děkuji, pane doktore.

• Z

Souhlasím s paní Marií. Chodím k tomuto skvělému lékaři nyní už jen na kontroly. Je to skvělý člověk, má v sobě něco, co nemocného uklidní. Takové sluníčko, které tu náladu hned zlepší. Přeji mu hodně osobních i pracovních úspěchů.

• Odborník na svém místě,víc není třeba psát. Vřele doporučuji.

• měla jsem v neštěstí to největší štěstí, že jsem "narazila" na tohoto PANA doktora. Přivezli mne do nemocnice na konzilium právě k němu - velmi milý, vstřícný, zklidňující dojem, rozpoznal u mne zápal plic- poslal okamžitě na JIPku - byla jsem v nemocnici tehdy skoro celý měsíc...Tím, že mne poslal na JIPku mi vlastně zachránil život. Možná si teď říkáte- je to jeho práce, proč by nepoznal zápal plic??? Ale není tomu tak...Po propuštění z nemocnice jsem tam pak přišla po 14 dnechj na kontrolu do ambulance k MUDr. Sapíkové, ta koukla na rtg snímek z doby, kdy mne do nemocnice přijímali a prohlásila, že jsem vůlbec zápal plic neměla!!!! Ošetřující lékařka mi hned nato na oddělení vysvětlila, že to byl zápal plic a velmi vážný...(nevěděli, jestli se z toho dostanu) - a tato "doktorka Sapíková by mne pustila domů, kdyby na příjmu byla právě ona. Takže tímto chci jen napsat, že není samozřejmostí zachraňovat životy - alespoň ne pro ty, co ani nepoznají závažný zápal plic. Děkuji, PANE DOKTORE, děkuji za svůj život.

• Z

Velice profesionální a důkladný.

Máte-li špatnou náladu, je Vám zle - zajděte si na plícní oddělení Fakultní nemocnice v Porubě.Budete-li mít štěstí, ošetří Vás skutečně vynikající lékař-odborník, fantastický člověk,obětavý lékař, kterému není zatěžko navštívit pacienta i v době osobního volna.
    Děkujeme mu a máme přání, aby se nemocnice se statutem fakultní,plnila jen takovým personálem, jakým je PAN doktor Porzer.