Nemocnice Třebíč

Purkyňovo náměstí 133/2, Třebíč 674 01

Nejsem pacientka pana doktora, ale setkala jsem se s ním již několikrát (těhotenský screening, pohotovost).
    Skvělý doktor! Vše vysvětlí, přistupuje individuálně. Je velmi milý a ochotný. Díky.

• Centrum péče o ženu, s.r.o. Jiný  •

• Pan doktor je úžasný. Chodím k němu, kdy má moje lékařka plno, poprvé se mně to moc nelíbilo, ale teď vím, že rozhodně nejsem v "horší" péči. Je to borec !

• Skvělý lékař jak po profesní, tak i po lidské stránce. Všechny dotazy zodpoví, vysvětlí možnosti, je s ním celkově perfektní komunikace! Prostředí v Centru péči o ženu je perfektní, i ostatní personál-sestřičky, jsou moc milé. Neměnila bych a všem mohu jen doporučit!!!

• Pan doktor Janíček, je velmi milý, hodný doktor vše vysvětlí a citím se u něho dobře. DOPORUČUJI !!!!!

• Pan doktor je profesionál ve svém řemeslu :) jsem s ním naprosto spokojená.. poradí, pomůže, vyléčí, vysvětlí.. lepší gynekolog v Třebíči není :)

• Moje žena je u pana doktora maximálně spokojena škoda jen že v Třebíči není urolog který by byl ochotou k pacientům aspoň z poloviny co doktor Janíček muži taky mají své dny :-)

• Nelze jinak než hodnotit velmi kladně a to nejen pana doktora ale i velmi příjemné a milé sestřičky na které se zapomíná.Pracují jako tým a musím říct že velmi dobrý tým.Žaneta

• Příjemný,ochotný, spolehlivý. Své profesy rozumí a hlavně má své povolání rád, aspoň to tak cítím.

• Nemůžu hodnotit jinak, než 5-ti hvězdičkami. Pan Janíček je velmi empatický člověk, dokáže ženu pochopit, vše vysvětlí, s citem umí oznámit i špatné zprávy, dokáže člověka podpořit a vytvořit v ordinaci příjemnou atmosféru. Ordinaci má moderně a perfektně zařízenou. Jen kdyby člověk nemusel problémy řešit v 1 místnosti, kde je čekárna i recepce.

• Pan doktor je jednoznačně nejlepším lékařem gynekologem v širokem okolí. Díky nemu máme z beznadějně rizikoveho těhotenství zdravou dceru. Profesně i lidsky ma 1* a všem ženám a budoucím maminkam, které váhají, ho mohu jen doporučit. Jako bonus muže byt i jeho vždy dobra nálada, decentní vtipnost a šarm.