Luboš Suchý
Zubní lékař - ortodont

Sokolovská 1621, Sokolov 35605

• Rozhodně doporučuji! Pan doktor je velmi milý, hodný a opatrný. Každý svůj krok vysvětlí. Trhání zubů bylo bezproblémové a bezbolestné. Sestry také milé a trpělivé. Žádné čekání, příjemný kolektiv i atmosféra.

• Mohu doporucit. Momentalne jsem jeho pacientkou a nemuzu si pana doktora vynachvalit. Uz mi trhal zub z horniho patra a v poradku. Zubare nemam rada ale do teho ordinace se vzdy tesim. Musim podotknout a vyborny kolektiv a vzdy skvela atmosfera at uz provadi jakykoliv zakrok. NEJLEPŠÍ :-)

• Pan doktor Suchý je opravdu lékař na svém místě.Vžy jsem s ním byla
    moc spokojená.Do ordinace se chodí na čas - žádné čekaní.
    V ordinaci je vždy skvělá atmosféra a sestřička je také super.
    Je to skvělá dvojka.

• Především oceňuji klidný, osobní a profesní přístup k mé dceři jako pacientce, ale také k nám, rodičům. Děkuji, Miroslav Černý

• Jak již už psala má starší sestra:) ano,jsem s panem Suchým moc moc moc spokojená a sestřička je moc milá a člověk se tam cítí dobře...Už jen ta představa zubařa mě děsila a ted tam docházím s usměvem:)

• Doporučuji. Již před mnoha lety jsem docházela do jeho ordinace, nyní i má mladší setra a vždy jsme byly nadmíru spokojené. Profesionální, ale zároveň lidský přístup...

• Skvělá péče.

• Vynikající ortodontista :) ... vždy jsem byla nadmíru spokojená .. vřele doporučuji

Přístup pana doktora je profesionální. Vřele doporučuji.

• C

Specialista na svém místě, vše skvěle vysvětlí, poradí - výsledek je vyditelný! Taková právě má smysl. Moc milý, příjemný.