Nemocnice Třebíč

Purkyňovo náměstí 133/2, Třebíč 674 01

Velice šikovný a zkušený pan chirurg (hodnotím chirurgický zákrok, v celostní ambulanci jsem nebyl), který si troufl i na zákrok, do kterého se jiným dvěma v minulosti nechtělo. Oceňuji seriózní no nonsense přístup. Pod rukama pana doktora i sestry jsem se cítil naprosto v bezpečí. Můžu rozhodně doporučit!

• Nemocnice Třebíč Jiný  •

Přišel jsem s bolavými zády – jen pro jistotu, ujistit se, že je vše v pohodě. Pak mi naštěstí zkušený pan doktor na rentgenovém snímku poznal zlomený obratel a poměrně obratem mě poslal na traumatologii, kde už při mém příjezdu o mě věděli a po nějaké době jsem se dostal na CTčko a posléze i k traumatologovi.

Vysvětlení bylo skvělé, do teď netuším, jak to na tom rentgenu poznal a přesně věděl co a jak.

• jiné místo Jiný  •

Pan doktor je velice pečlivý, zkušený a přijemný. A to jak v jeho soukromé celostní praxi tak na chirurgii. Navštívil jsem pana doktora v jeho soukromé praxi v celostní medicíně s problémem, kdy klasická medicína už nevěděla. Po půl roce mohu říct, že pocituji značné zlepšení.
    Rozhodně doporučuji!

• D

Dobrý den děkuji panu doktorovi,je to jediný doktor který mě skvělé léčí a chce mi nadále pomoct v léčbě

• jiné místo Jiný  •

• Perfektní lidský i profesionální přístup, špička ve svém oboru, jsem šťastná, že jsem se dostala zrovna k němu!

• Nemocnice Třebíč zlomenina kotníku  •

• Vyborny lekar a diagnostik. Vyuzila jsem jeho sluzbu v soukrome ordinaci pro
    Oddělení celostní a informační medicíny a byla jsem ohromena stanoveho diagnozou a nasledne efektivni lecbou.

• Pan doktor Kucharský je velký odborník ve své profesi. Zhruba před rokem a půl prováděl operaci nohy mého syna po nehodě na motocyklu. Tuto operaci zvládl přímo na jedničku, jeho přístup k pacientům je zdvořilý, vlídný, ochotný vše vysvětlit. Nemohu jinak, než jen chválit a chválit.

• Je to po všech stránkách kvalitní odborník s výborným a citlivým přístupem k pacientům.

• Ráda sem k panu doktorovi chodila. Je to odborník na svém místě a je velice ochotný,vnímavý a zdvořilý ke svým pacientům.Operoval mi šroubovanou nohu a díky němu chodim bez jakychkoliv obtizi. Myslím,že třebíčská traumatologie by se mohla jít bez pana doktora zahrabat.

• vnímavý, hodný člověk, který vždy pomůže. Nejlepší doktor